Михайло Поплавський завершує кар’єру співака і йде з посади ректора в університеті культури і мистецтв

Відомий "співаючий ректор " Михайло Михайлович Поплавський зробив серйозну заяву. Він має намір закінчити кар'єру співака і піти з посади в університеті.

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв та артист Михайло Поплавський збирається завершити естрадну кар’єру і піти з посади в університеті. Про це він розповів Каті Осадчій в програмі “Світське життя ” на телеканалі “1 + 1 “.

“Я хочу здати повноваження ректора молодому ректору, а там вже бути главою наглядової ради, допомагати … У мене такий моторчик в одному місці, він не зупиняється. І під лежачий камінь коньяк не тече. Треба рухатися “, – заявив співаючий ректор Михайло Поплавський.

М
Михайло Поплавський дав інтерв’ю Каті Осадчій

Також Поплавський заявив, що кар’єру співака він теж завершує. Він вважає, що артист повинен вчасно піти зі сцени.

“Артист повинен вчасно піти зі сцени під оплески, а не щоб його виносили ногами вперед”, – сказав Поплавський.

Поплавський підкреслив: він йде не на пенсію, а у відставку.

Нагадаємо, Михайло Михайлович Поплавський став ректором Київського національного університету культури і мистецтв в 1993 році.

У 2008 році він отримав звання народного артиста України. Також Поплавський є політиком. Він є народним депутатом України IV, VII і VIII скликань. Член депутатської групи «Воля народу», член комітету ВР з питань науки і освіти.

Також Михайло Поплавський відомий своїми неординарними витівками. Останнім часом співаючий ректор все частіше почав публікувати провокаційні відео з молоденькими студентками.

Схожі статті

Торт “Пташине молоко”: рецепт досконалого десерту родом із далекого дитинства — той самий смак та аромат

У кулінарії існують страви, які не лише смакують, але й переносять нас у далеке минуле, до найтепліших спогадів дитинства не лише про їжу, а, головним чином, про тих, хто годував нас цією смакотою.

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.