Ольга Сумська зі сльозами на очах зізналася чому не спілкується зі старшою сестрою Наталею вже багато років

Сестри Сумські були дуже близькими в дитинстві, а зараз практично не спілкуються.

Ольга і Наталя Сумські народилися в творчій родині акторів. Не дивно, що дівчатка пішли по стопах батьків і вибрали професію акторів. Зараз вони обидві блищать на телеекранах і грають в театрі. Однак не дивлячись на те, що в дитинстві вони були дуже дружні, зараз сестри не спілкуються.

Наталя і Ольга Сумська
Наталя і Ольга Сумські

Про причини розбіжностей і Ольга і Наталя Сумські не раз відверто розповідали в інтерв’ю.

Так, в інтерв’ю для YouTube-шоу TalaVision Тали Калатай Ольга Сумська зізналася, що однією з причин розбіжностей між сестрами стали політичні погляди. Фільми, в яких знімалася Ольга Сумська не раз показували на російському телебаченні. Саме це дуже засуджує її сестра Наталя. При цьому Ольга додала, що не дивлячись ні на що дуже любить і поважає свою старшу сестру.

Ольга Сумська на інтерв'ю
Ольга Сумська на інтерв’ю

“Так чи інакше, я завжди з великою повагою ставлюся до Наташі, як до самої талановитої, найпрекраснішою актриси в Україні, і її досвід … Для мене це завжди авторитет”, – сказала Ольга в інтерв’ю.

Свою думку з цього приводу висловила і Наталя Сумська в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”. Вона зізналася, що їх з Ольгою поділяють не тільки політичні погляди, а в цілому погляди на життя. Актрисі не подобається те, що сестра Ольга дуже активно веде свої соціальні мережі і буквально кожен свій крок показує на публіку.

“Навколо нас відбуваються в нашій країні, які впливають на нас. Ми працюємо в одній сфері, у нас є певні пріоритети і стиль життя, які відрізняються. Зокрема – це політика. Я не можу вказувати людям, як жити. Немає часу спілкуватися, все життя Олі ми можемо спостерігати в Фейсбуці “, – сказала Наталія Сумська в інтерв’ю.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.