Любов Успенська розповіла, як в 16 років завагітніла від одруженого чоловіка: “Робили аборт на дому”

Любов Успенська відверто розповіла, як в підлітковому віці завагітніла від дорослого чоловіка.

Про це вона розповіла 27 червня в ефірі YouTube-каналу “Олена Друмев. Жіночий психолог “.

За словами артистки, в підлітковому віці вона дуже сильно полюбила дорослого чоловіка, який був одружений. Ці відносини обернулися ранньою вагітністю. Чоловік не став відмовлятися від дитини і пообіцяв допомагати їй фінансово. Однак сама Любов мамою ставати не хотіла, тому зважилася на аборт.

Любов Успенська дала відверте інтерв'ю
Любов Успенська дала відверте інтерв’ю

Оскільки вона тоді була неповнолітньою для переривання вагітності потрібна була згода батьків. Люба до останнього приховувала свій стан від рідних, тому прийняла рішення шукати підпільного лікаря, який зможе зробити їй аборт.

Любов звернулася до циганки-гінеколога на дому. Жінка зробила операцію без наркозу, а після цього співачка відправилася на концерт, де у неї відкрилася кровотеча.

Успенська визнається, що залишити дитину вона не могла, так як її сім’я мала дуже консервативні погляди. Пізніше про аборт дізнався батько Любові Успенської. Як згадала співачка, тоді він підняв на неї руку і бив ременем так сильно, що з рота пішла кров.

“Коли тато дізнався про це, то бив мене ременем так, що у мене з рота кров йшла. Мені пощастило, що перший аборт не був для мене згубним, потім я могла вагітніти і народжувати. Сьогодні багато дівчат не можуть стати мамами “, – заявила співачка.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.