Чоловік-мільярдер Камалії розповів, за що полюбив українську співачку: “Я відразу подумав, що вона красива”

Пакистанський мільярдер, чоловік Камалії Мохаммад Захур згадав, як вперше зустрів свою майбутню дружину і відверто розповів, чим вона його зачарувала.

Камалію можна описати не тільки як успішну співачку, а й справжню сучасну Попелюшку, яка знайшла і змогла утримати своє особисте щастя.

Свого “принца” дівчина зустріла вже будучи світською левицею. Камалію вже тоді любили за її чарівний і сильний голос, також вона могла похвалитися успішною модельною кар’єрою. Трохи пізніше про неї все заговорили як про дружину одного з найбагатших пакистанських бізнесменів.

Камалія
Камалія

В інтерв’ю іноземному виданню Politico чоловік Камалії Мохаммад Захур відверто розповів про першу зустріч з майбутньою дружиною і зізнався, що його зачарувало в українській дівчині.

Бізнесмен розповів, що зобов’язаний зустрічі з Камалією своєму бізнес-партнеру, який взяв артистку з собою на світський захід.

“У 2003 році у мене була зустріч із заступником директора податкового органу. Він був другом сім’ї Камалії, і він привів її з собою на зустріч “, – згадав Захур.

Камалія з чоловіком
Камалія і Мохаммад Захур

Він зізнається, Камалія йому сподобалася відразу, але найбільше його вразив голос співачки.

“Я відразу подумав, що вона красива. Він повідомив мені, що вона співачка. Я сказав: “Нехай що-небудь заспіває “. І вона заспівала українську народну пісню а капела. Я все моє життя був фанатом Сари Брайтман, і вона була набагато краще Сари Брайтман! “, – розповів Мохаммад Захур в інтерв’ю.

Захур попросив у дівчини номер телефону і отримав його. Наступного тижня він відзначав День металурга на своєму донецькому комбінаті і запитав Камалію, чи не приїде вона заспівати для робітників. Вона приїхала.

Так зав’язалася романтичний зв’язок між українською співачкою і пакистанським бізнесменом. Вже через 2 місяці Захур зробив Камалії пропозицію і вона сказала “так”.

Камалія з чоловіком і дітьми на премії YUNA-2021
Камалія з чоловіком і дітьми

Їх україно-пакистанський союз триває вже 18 років. Свою любов пара закріпила народженням двох чарівних доньок – Арабелли і Мірабелли.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.