Прима-балерина Катерина Кухар розповіла, як боролася з післяпологовою депресією: “У мене не було шансів”

Катерина Кухар є матір'ю двох дітей. Прима-балерина відверто розповіла, як боролася з післяпологовий депресією.

Українська балерина Катерина Кухар в програмі “Світське життя” зізналася, що не раз стикалася з післяпологовою депресією. Це було пов’язано в першу чергу з тим, що вагітність і пологи дуже сильно змінюють фігуру жінки. Як відомо, для балерини зовнішній вигляд і фізична форма грає практично ключову роль в кар’єрі.

“Після перших пологів ти не розумієш, що буде з твоїм тілом, потім ти дивишся в дзеркало і бачиш, що сталося з твоїм балетним тілом. Ти не розумієш, чи зможеш ти повернути собі ту форму, яка у тебе була. Це добре відомо, що для нас зовнішність це 50% успіху “, – розповіла Кухар в інтерв’ю.

Е
Катерина Кухар в програмі Світське життя розповіла про післяпологову депресію

Балерина зізналася, що після народження сина вона вже через 3 місяці стояла на пуантах. Вона підписала відповідний контракт, згідно якого, якщо б вона не прийшла в форму і не вийшла на сцену, балерина повинна була виплатити величезний штраф.

“У мене не було шансів, був би великий штраф. Я починала з інтенсивних масажів, потім я почала використовувати хулахуп, щоб повернути талію, живіт в форму. Гімнастика, верстат, стрибки, пальці і тільки після цього починаються вже репетиції “, – розповіла Катя.

Нагадаємо, Катерина Кухар одружена з прем’єром Національної опери України Олександром Стояновим. Разом з чоловіком виховує сина Тимура і дочку Анастасію.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.