Ані Лорак після розлучення з Муратом Налчаджиоглу висловилася про нового обранця: “Товстий, лисий і не жадібний”

Ані Лорак зізналася, що вже давно не вважає, що в чоловікові важлива зовнішність.

Ані Лорак кілька років тому розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу після 10 років шлюбу. Причиною розлучення стали численні зради чоловіка. Ані Лорак зізнається, Мурат – її перша справжня любов, але терпіти зраду вона не має наміру.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

Нещодавно Ані Лорак дала відверте інтерв’ю виданню ” 7days “, де зізналася, що раніше для неї була важлива зовнішність партнера, але з віком вона зрозуміла, що це не грає абсолютно ніякої ролі.

“Під час життєвої подорожі я зрозуміла, що справжнє почуття любові, прихильності і щастя не залежать від трьох речей. Вага, вік і зовнішність. Виявляється, можна закохатися в маленького толстенького і лисенького чоловіка – здавалося б, він так далекий від твого героя, але у нього такий багатий внутрішній світ, з ним так цікаво “, – сказала Ані Лорак.

Ані Лорак
Ані Лорак

За словами співачки, для неї на першому місці, при виборі чоловіка, стоїть його внутрішня наповненість, внутрішній стрижень, доброта, гідність і розум.

Ще один важливий критерій, який виділяє Ані Лорак – це щедрість. Причому не тільки в матеріальному сенсі, а й у емоційному. Артистка закликала жінок не терпіти жадних чоловіків. Адже головне завдання жінки – бути щасливою.

“Якщо сьогодні з вами якийсь жадібний і не зовсім той чоловік, якого ви хочете, я сьогодні можу сказати – не треба терпіти. Чому ми себе принижуємо? Чому я щось винна? А що повинна? Бути щасливою, коханою, бути володарем свого життя, “- сказала Ані Лорак.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.