Олег Винник прокоментував чутки про пластику обличчя: красунчик тільки завдяки хірургам?

Олега Винника вважають одним з найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу. Однак ходять чутки, що краса артиста не зовсім натуральна.

Популярності Олега Винника серед жінок може позаздрити навіть, напевно, легендарний Бред Пітт. Артист підкорив серця своїх шанувальниць далеко не одним запальним репертуаром. У свої 48 років Винник має відмінну фізичну форму, він завжди дуже стильно одягається і дотримується образу серцеїда.

Олег Винник
Олег Винник

Однак в Мережі ходять чутки, що Винник користувався послугами пластичних хірургів. Шанувальники підозрюють, що співак підкоригував форму носа.

Однак сам артист це спростовує. Ось як Винник прокоментував ці чутки в інтерв’ю каналу “Україна”:

“От мені цікаво – а коли я це повинен був встигнути зробити? У мене ж практично немає пауз між концертами. Колись мені поставили синець. Але у кого з чоловіків їх не було? Так ось один тільки синяк у мене сходив більше місяця. А скільки потрібно часу, щоб зійшли набряки і всі інші ознаки пластики носа? Та й навіщо це робити взагалі? Такий ніс у мене від батьків. “, – сказав Винник.

Нагадаємо, Олег Винник – один з найбільш таємничих зірок українського шоу-бізнесу. Він ретельно приховує від публіки свою дружину і дітей. Артист зізнається, в особистому житті у нього все в порядку, але своє потаємне він вважає за краще приховувати.

Більше про таємну особистому житті Олега Винника дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.