Ірина Федишин стане мамою дочки: співачка зробила відверте зізнання

Мама двох синів Ірина Федишин зізналася, що планує третю дитину.

Ірина Федишин – не тільки відома українська співачка, а й любляча дружина і турботлива мама. Цього року співачка зі своїм чоловіком Віталієм Човником відсвяткували 15-ту річницю весілля. Цікаво, що в честь цієї дати, подружжя записали першу спільну пісню “Не кохав “, а також знялися в романтичній фотосесії, де постали в образі нареченого і нареченої. Зіркове подружжя зробили справжній сюрприз для своїх шанувальників.

У шлюбі у Ірини та Віталія народилося двоє синів: 10-річний Юрій та 4-річний Олег. Однак подружжя мріють ще й про доньку. Про це зізналася сама співачка в інтерв’ю Каті Осадчій під час концерту “Вечір прем’єр”.

“Катя, дивлюся на вас, дуже надихаєте. Все можливо, і мені дуже хочеться красуню-дівчинку. Я не знаю, звичайно, як це втілити за третім разом, але кажуть, як Бог дасть, так буде. Ми дійсно з чоловіком хочемо третю дитину, тому, поживемо-побачимо “, – сказала Ірина Федишин.

До слова, на момент, коли Катя Осадча брала інтерв’ю у Ірини Федишин, телеведуча була на 9-му місяці вагітності. 19 серпня Осадча народила і стала мамою вже третього сина. Раніше Осадча та Горбунов зізнавалися, що мріють про дочку, тому шанувальники до останнього вірили, що зіркове подружжя стануть батьками дівчинки. Однак доля розпорядилася інакше і Юрій Горбунов та Катя Осадча стали батьками хлопчика.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.