Віталій Кличко прокоментував чутки про розлучення з дружиною: “Вам довідку принести? “

Мер Києва Віталій Кличко вже 25 років одружений на спортсменці і моделі Наталії Єгоровій. Однак останнім часом ходять чутки, що вони розлучаються.

Віталій Кличко одружився в 1996 році на спортсменці і моделі Наталії Єгорової. У пари в шлюбі народилося троє дітей – син Єгор-Данило, якому зараз 21 рік, дочка Єлизавета-Вікторія, якій 18 років, і наймолодший Максим-Олександр, йому 16 років.

Віталій Кличко з сином Єгором
Віталій Кличко з сином Єгором

Довгий час Віталій Кличко і його дружина Наталя живуть не разом. Жінка проживає в Німеччині, а Віталій в Україні. Бачаться дружини кілька разів на рік.

Останнім часом ходять чутки, що Віталій Кличко розлучився зі своєю дружиною. Однак нещодавно в ефір вийшло інтерв’ю мера Києва програмі “Зірковий шлях “, де він спростував дану інформацію.

“Всі говорять про те, що ви з Наталією вже давно не в шлюбі? ” – запитала у Кличка журналістка.

“Це моє особисте життя. Моя. Особиста. Життя. Чуток багато ходить. Хтось може щось придумати, хтось щось додумати, але дуже важливо, щоб ти сам знав правду і завжди був щирим “, – пішов він від відповіді.

В
Віталій Кличко в програмі Зірковий шлях

“Ви як справжній політик – чітко на питання не відповіли. У шлюбі ви з Наталією? ” – повторила питання ведуча програми.

“Вам довідку принести? Я шлюбі “, – заявив він.

До слова, Віталію Кличку неодноразово приписували романи з українськими красунями. Подейкують, що поки офіційна дружина мера в Німеччині, він займається своїм особистим життям в Україні.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.