Батько Жанни Фріске вперше зізнався, що у співачки був брат-близнюк: “Покликав за собою”

У відомої співачки Жанни Фріске був брат-близнюк, але він помер через 2 тижні після народження.

Відома російська співачка Жанна Фріске померла 15 червня 2015 роки від важкого онкологічного захворювання. Рідні артистки до сих пір не можуть змиритися з приводу тяжкої втрати.

Нещодавно батько Жанни Фріске дав велике інтерв’ю YouTube-шоу “Психологія зірок “. Там він розповів про взаємини з зятем Дмитром Шепелєвим після смерті Жанни, про спілкування з онуком і багато іншого.

Про
Батько Жанни Фріске в програмі Психологія зірок

Також Володимир Фріске вперше розповів, що у Жанни Фріске був брат-близнюк.

Як виявилося, діти народилися на сьомому місяці вагітності. Жанна з’явилася на світ з вагою 1300 грамів, а її брат – 2640. Однак, у хлопчика була непрохідність кишечника і асфіксія. Його відразу відвезли в лікарню, але малюк прожив всього 2 тижні.

“Через два тижні нам зателефонували з клініки і сказали, що хлопчик помер. Я приїхав, жінка запитує: “Будете ховати? ” Я відповідаю: “А як же “. І ось вона виклала сім трупів, мені це неприємно згадувати. Я підійшов і свого одразу впізнав. Він так схожий на мене був! “, – розповів Володимир Фріске.

А ось маленька Жанна провела в лікарні більше місяця, але вижила.

Чоловік зізнається, смерть дитини вони з дружиною переживали не довго, адже у них залишилася Жанна. Також батько співачки згадав, що перед тим, як Жанна Фріске померла, вона сказала, що її до себе кличе брат.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.