Леся Нікітюк розповіла правду про стосунки з Сергієм Притулою: “Ми можемо це зробити”

Сергію Притулі та Лесі Нікітюк приписують не тільки робочі відносини, а й романтичні.

Сергій Притула та Леся Нікітюк кілька років працюють на одному телеканалі і знімають популярне шоу “Хто зверху”. Деякий час навіть ходили чутки про можливий роман телеведучих.

Нещодавно, Леся Нікітюк дала інтерв’ю журналу “Телегід “, де розповіла правду про стосунки з Сергієм Притулою. За словами телеведучої, вони справжні друзі.

“Я вірю в дружбу між чоловіком і жінкою в декількох випадках. Один з них – це коли вони колеги по проекту. Така модель у нас з Сергієм Притулою. Чи то ми з ним з одного регіону, то чи просто приблизно однаково виховані, але у нас немає в крові лицемірства і скандальності. Звичайно, можемо це легко зробити, але навіщо? “- розповіла Леся.

Сергій Притула та Леся Никитюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк в програмі Хто зверху

До слова, Леся Нікітюк – закореніла холостячка. Кілька років тому вона збиралася вийти заміж за свого коханого, проте доля склалася так, що вони розлучилися. Після цього Леся вирішила всю себе присвятити кар’єрі.

А ось Сергій Притула – зразковий сім’янин. У травні цього року він став батьком втретє. Його друга дружина Катерина народила дівчинку, яку назвали Стефанією.

Сергій Притула з новонародженою дочкою
Сергій Притула з новонародженою дочкою

Цікаво, що про вагітність дружини Сергія Притули було невідомо публіці. Шоумен вирішив приховати цю новину до появи малятка на світло.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.