Потап вперше розповів, як повідомив колишній дружині про роман з Каменських: “Це було дуже складно”

Потап вперше розповів про розлучення зі своєю першою дружиною Іриною Горовою і відповів, чому у нього до цих пір немає дітей від Насті Каменських.

Вже пройшло 2 роки, як відомий репер Потап живе в шлюбі зі своєю колишньою колегою по групі, співачкою Настею Каменських. Пара довго приховувала стосунки і “розкрила всі карти” тільки в день весілля. Це і не дивно, адже саме Настя Каменських зруйнувала шлюб Олексія Потапенка з першою дружиною Іриною Горовою. Вони прожили в шлюбі 15 років, побудували разом бізнес і народили сина Андрія, якому зараз 12 років.

Потап з першою дружиною і сином
Потап з першою дружиною і сином

Нещодавно Потап дав інтерв’ю для програми “ЖВЛ “, де вперше розповів про те, що саме він став ініціатором розлучення зі своєю першою дружиною. За словами артиста, він зараз про це не шкодує, адже зробив правильний вибір.

“Це було дуже складно. Це було дуже боляче. Тоді серце розбивалося, але зараз розумію, що дуже щасливий, тому що зробив правильно – послухав своє серце і звернувся до своєї любові “, – розповів артист.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Також Потап відповів на питання, яке цікавить всіх шанувальників зоряної пари: коли у них народяться діти.

“Ми дуже хочемо дітей .. Коли вищі сили дадуть нам це, тоді це і станеться. Я хочу п’ятеро дітей. Один вже є, залишилося чотири “, – зізнався Потап.

Варто відзначити, що і Настя Каменських не приховує те, що мріє стати мамою. Шанувальники підозрюють, що у зоряного подружжя можуть бути проблеми із зачаттям.

Більше про таємну історію кохання дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.