Світлана Лобода вперше розповіла про свого коханого: це не Тілль Ліндеманн

Світлана Лобода вважає за краще не називати імені свого коханого і не з'являтися з ним на публіці.

Світлана Лобода – мама двох доньок, проте вона ніколи не була заміжня. Співачка довгий час прожила в цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. У відносинах у них з’явилася дочка Євангеліна. Однак незабаром вони розлучилися.

Після розставання з Андрієм Царем Лобода початку приховувати своє особисте життя. У 2017 році артистці починають приписувати роман з лідером німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Їх бачать разом на світських заходах, вони обнімаються і поводяться, як закохана пара. Потім LOBODA завагітніла, і шанувальники були майже впевнені, що батьком виявиться всесвітньо відомий рокер. Коли дочка назвали Тільда, припущення тільки підтвердилися.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Нещодавно Світлана Лобода дала інтерв’ю журналу “Отдохни”, де вперше розповіла про свого коханого.

Співачка не стала називати його імені, лише зізналася, що він не пов’язаний з шоу-бізнесом.

На питання журналістів, чи є шанси у чоловіків не з шоу-бізнесу наблизитися до Світлани й підкорити її серце, артистка відповіла:

“Шансів мало: моє серце зайняте. Але мій чоловік далекий від шоу-бізнесу. Все таємне одного разу стає явним, але я намагаюся відсунути цей момент. Професія артиста – дуже публічна, все життя проходить під прицілами камер. Дозвольте мені хоч щось залишити прихованим від сторонніх очей! “, – зізналася Лобода.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.