Володимир Дантес публічно запитав у Дорофеєвої, коли вона народить йому дитину: 10 років разом, а спадкоємців немає

Володимир Дантес вирішив напряму запитати у своєї дружини, коли у них з'являться діти.

Місяць тому незмінна ведуча “Світського життя” Катя Осадча стала мамою втретє. Поки телеведуча не може в повній мірі вийти в ефіри, тому деякий час її будуть замінять українські знаменитості. Так, в останньому випуску “Світського життя” інтерв’ю у зірок взяв український артист Володимир Дантес. Виконавцю довелося взяти інтерв’ю у своєї дружини Наді Дорофєєвої та він вирішив заговорити про “наболіле”. Як відомо, фанати зоряної пари вже не можуть дочекатися, коли у них з’являться діти. Адже Дантес і Дорофєєва разом вже цілих 10 років!

Дантес взяв інтерв'ю у Дорофеєвої
Дантес взяв інтерв’ю у Дорофеєвої

“Надя, в минулий раз, коли Катя народжувала, ти була репортером замість неї. Зараз вона знову це робить, і мене відправили. Чи не думаєш, що якщо так і далі піде, то від нашої сім’ї не буде кого делегувати, якщо ти розумієш, про що я “, – запитав у дружини Дантес.

“Тобто ти хочеш запитати, коли будуть дантесікі і додошата? Серйозно? Ти впевнений, що це до мене питання? ” – пішла від питання співачка.

Варто відзначити, що раніше Дантес і Дорофєєва зізнавалися, що батьками стати планують, але трохи пізніше. За словами артистів, вони ще самі діти всередині і вважають, що на даний момент вони не зможуть присвятити весь свій час дитині, тому і не зважуються на поповнення. Однак Володимир Дантес не виключає, що може стати батьком через 2-3 роки.

 

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.