Горбунов розповів, як ставиться до того, що Осадча замість догляду за немовлям вибрала роботу: “Не схвалюю”

Катя Осадча працювала під час вагітності до останнього і вже через 5 днів після пологів вона знову вийшла в ефір.

Телеведуча Катерина Осадча стала мамою втретє 19 серпня. У неї народився вже третій син, якого назвали Данилом. Однак багатодітна мати в декрет йти навіть не збиралася. Вона працювала всю вагітність, а за день до пологів телеведуча брала інтерв’ю у знаменитостей на “Вечорі прем’єр”. Вже через 5 днів після народження дитини Катя вийшла на роботу і знімалася для програми “Світське життя”.

Катя Осадча
Катя Осадча працювала до останнього не дивлячись на великий живіт

Така відданість роботі викликає захоплення, однак чи схвалює це чоловік телеведучої Юрій Горбунов та хто доглядає за немовлям, коли Катя на зйомках? Про це розповів чоловік Осадчої Юрій Горбунов в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

На питання про те, чи схвалює Горбунов те, що Осадча на 5 день після пологів вийшла на роботу шоумен відповів:

“Я не те що схвалюю, я просто до цього нормально ставлюся, тому що я добре знаю Катю. Їй не можна без роботи. Вона класна мама. Вона вночі встає, годує, вона все робить, як годиться “, – відповів Горбунов.

Юрій Горбунов в інтерв'ю програмі ЖВЛ
Юрій Горбунов в інтерв’ю програмі ЖВЛ

Шоумен розповів, що поки вони з Катею на роботі за дітьми доглядають 2 няні. Одна няня для 4-річного Івана та друга – для новонародженого Данила.

“У нас є допомога для того, щоб ми могли нормально працювали. Без нянь було б складно, однозначно “, – поділився Юрій.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.