Юрій Горбунов розповів, чи планують вони з Осадчою ще дітей: мріють про доньку

Катя Осадча - мама трьох синів. Однак телеведуча не приховує, що дуже б хотіла дочку.

19 серпня Юрій Горбунов та Катя Осадча стали батьками вдруге. У подружжя народився ще один син, якого назвали Данилом.

Катя і Юрій зізнаються, вони мріяли про дівчинку, проте доля розпорядилася інакше.

Нещодавно в ефірі програми “Зірковий шлях ” на каналі “Україна ” Юрій Горбунов заявив, що вони з Катею Осадчою зараз не думають про те, щоб народити дочку.

“Я коли тільки починаю цю тему, вона каже: ” Припини, будь ласка “. Поки про це мова не йде. Є один старший, інший молодший – треба з ним розібратися “, – розповів ведучий.

Катя Осадча з синами на прогулянці
Катя Осадча з синами на прогулянці

Варто відзначити, що Катя Осадча не пішла в декрет. Телеведуча працювала до останнього під час вагітності, а вже через 5 днів після народження дитини Катя вийшла на роботу і знімалася для програми “Світське життя”.

Катя Осадча
Вагітна Катя Осадча

Горбунов визнається, що таке рішення дружини він не те, що підтримує, але розуміє і підтримує дружину. За словами шоумена, Осадча без роботи не може.

Горбунов розповів, що поки вони з Осадчою на роботі, за дітьми доглядаю 2 няні. Однак в нічний час доби за немовлям доглядає тільки мама.

“Я не те що схвалюю, я просто до цього нормально ставлюся, тому що я добре знаю Катю. Їй не можна без роботи. Вона класна мама. Вона вночі встає, годує, вона все робить, як годиться “, – розповів Горбунов.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.