“Думала, лікарі їй допоможуть”: Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки, яка лікувалася в Німеччині

19 липня у віці 56 років померла Руслана Писанка. Її колега та друг Володимир Горянський вперше розповів про серйозну хворобу покійної акторки.

Ось вже п’ятий місяць в Україні триває війна, яку розпочала загарбницька росія. Кожен день українці проживають як останній, пропускаючи через себе всі погані та добрі новини, але ранок 19 липня став особливо важким для багатьох – уночі не стало однієї з найжиттєрадісніших “щирих українок”, померла Руслана Писанка.

Приголомшені звісткою не лише фанати, а й колеги артистки. Як виявилося, вона нікому не скаржилася на свої проблеми та не говорила, що серйозно хворіє. Незадовго до початку війни Руслана на сцені театру оступилася, впала, знепритомніла і зламала ногу. Перелом був серйозний, була потрібна операція. Коли в Україні стало неспокійно, вона виїхала до Німеччини на лікування, де лікарі і діагностували їй недугу.

В Германии от болезни умерла Руслана Писанка
В Німеччині від хвороби померла Руслана Писанка

Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки

В інтерв’ю для видання Vesti.ua друг Писанки Володимир Горянський прокоментував смерть актриси. Як він зізнався, ознаки хвороби Руслани були й раніше, просто ніхто цього не розумів чи не хотів розуміти. Актор впевнений, що покійна зірка виснажила себе щільним графіком, так само сильно на ній відбилася смерть мами місяць тому.

Горянский раскрыл причину смерти Русланы Писанки, которая лечилась в Германии
Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки, яка лікувалася в Німеччині

Ще днями Володимир спілкувався з Русланою по телефону, вона була весела і життєрадісна, але стан різко погіршився в ніч 19 липня:

Я зараз розумію, чому вона обрала Німеччину – думала, що місцеві лікарі їй допоможуть…

Яку спадщину залишила після своєї смерті Руслана Писанка і кому вона дістанеться читайте тут.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.