Маша Єфросиніна вперше розповіла, як її переманювали на російське телебачення: обіцяли золоті гори

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла, що у 2014 році неодноразово отримувала привабливі пропозиції від росіян. Їй пропонували переїхати жити і працювати в росію та обіцяли запаморочливий успіх на телебаченні.

Про це Єфросиніна розповіла у програмі “Гроші” на телеканалі “1+1”. За словами Маші, пропозиції переїхати жити та працювати до росії їй надходили у 2014 році. Тоді телеведучій дзвонили знайомі російські артисти та деякі телеканали та пропонували їй роботу та негайний успіх.

Це був 2014 рік. Мені зателефонували, щоби привітати з днем народження і сказали, що мені терміново треба перебиратися до Росії. Ти російськомовна, така класна.

, – згадує Єфросиніна.

Маша Єфросиніна вперше розповіла, як її переманювали на російське телебачення

Телеведуча також згадала, з якою подачею їй пропонували переїхати до Росії. Маші обіцяли, що вона одразу стане успішною та затребуваною, адже вона російськомовна кримчанка.

За словами Єфросініної, на всі ці пропозиції вона реагувала однаково — посилала всіх на 3 літери.

Телеведуча зізнається, що ніколи близько не дружила з російськими артистами, а після 2014 року взагалі обірвала з ними всі зв’язки.

До речі, з початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України Єфросиніна намагається робити все від себе можливе, щоб допомогти рідній країні. У перші дні війни Маша виїхала з чоловіком та дитиною з Києва на західну Україну. Там вони активно займалися волонтерством, зокрема, збирали допомогу для біженців. Через деякий час Маша із сином поїхали за кордон, а її чоловік залишився в Україні та приєднався до ТРО. Єфросиніна зізнається, що не хотіла залишати Україну, але зробила це заради свого 7-річного сина, про безпеку якого вона хвилювалася.

Як виглядає чоловік та син Маші Єфросиніної

Зараз Єфросиніна разом зі своїм благодійним фондом допомагають жінкам та дівчатам, які постраждали через війну.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.