Світлана Лобода, яка активно допомагає Україні, розповіла про наміри повернутися до росії: “Діти просять”

Відома співачка Світлана Лобода, яка багато років жила та працювала в росії, зараз кардинально змінила свою позицію та запевняє, що більше туди ні ногою.

Світлана Лобода – відома українська співачка, яка з 2014 року жила та працювала у Росії. Однак події, що сталися цього року, повністю змінили позицію артистки.

Через деякий час після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України, Світлана Лобода опублікувала відео, в якому підтримала рідну країну та розповіла, що робитиме все від себе можливе, щоб допомогти Україні. Лобода стала одним із небагатьох артистів, які працюють у росії, які відкрито заявили свою позицію і почали приймати активні дії в допомозі Україні.

Нещодавно Світлана Лобода дала відверте інтерв’ю журналісту Ное Сулаберідзе для Ютуб-каналу. Артистка зізналася, що виключає  повернення до росії, хоча її дітям важко дався переїзд.

Лобода розповіла, що її старша дочка Єва нудьгує за своїми друзями, які залишилися в росії і неодноразово питала у мами, коли вони повернуться. Світлана намагається бути з відвертою донькою і називає реальну причину, чому вони не можуть повернутися туди, де жили раніше.

Я дуже багато з нею про це розмовляла. Показувала відео та фотографії, пояснювала, чому ми не можемо залишитися.

, – розповіла Лобода.

Як виглядають діти Світлани Лободи
Як виглядають діти Світлани Лободи

Також артистка додала, що поки влада росії винищуватиме народ України, вона навіть собі забороняє думати про можливе повернення до москви.

Нагадаємо, Світлана Лобода народилася та виросла у місті Ірпінь. Саме це місто було дуже сильно зруйноване російською армією і було в окупації близько місяця. Нещодавно Лобода приїхала в рідний Ірпінь, щоб на власні очі побачити масштаби руйнувань. Після побаченого артистка перерахувала 3 млн гривень на відновлення зруйнованого дитячого садка “Віночок”.

На цьому допомога Лободи не зупинилась. Співачка передала теробороні Борисполя автомобіль та понад 1,5 млн грн на бронежилети та турнікети для воїнів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.