“Я б теж пішла”: Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у ТрО та про своє повернення до України

Популярна українська співачка Alyosha з початком повномасштабної війни росії проти України виїхала до США, а її чоловік Тарас Тополя залишився вдома та пішов служити у тероборону.

Зіркова пара Alyosha і Тараса Тополі до 24 лютого 2022 року була нерозлучною, проте обставини продиктували інші правила. Лідер групи “Антитіла” наполіг на тому, щоб дружина вивезла дітей у безпеку, хоча й сам міг законно залишити країну, оскільки у подружжя троє неповнолітніх дітей, а він підпадає під поняття багатодітного батька.

Проте музикант навіть не припускав такої думки. Навпаки, Тарас заздалегідь готувався до війни, адже був певен, що вона неминуча – це було питання часу.

Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у теробороні
Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у теробороні

На самому початку Тополя відправив сім’ю на захід країни, а вже за кілька тижнів Alyosha із синами та донькою виїхала до Варшави на літак до Америки. Там вони живуть у родичів Тараса – мами та вітчима. Як зізналася в інтерв’ю 24 каналу співачка, за кордон вона виїхала лише заради дітей. Розлука з коханим дається їй дуже нелегко. Незважаючи на те, що Тополя вирішив залишитися і захищати Україну в лавах ТрО, дружина його повністю у цьому підтримує:

Якби я мала можливість, я б теж пішла. Вважаю, що кожна свідома людина, яка розуміє, що може допомагати рятувати Україну, не повинна ховатись. Тому я сама пішла б, якби не треба було вивозити дітей. Я була б разом з Тарасом, – зізналася Олена (справжнє ім’я співачки).

Зазначимо, соліст “Антитіл” Тарас Тополя служить парамедиком і знаходиться у найгарячіших точках фронту. Зв’язок з сім’єю тримає по телефону і, як розповіла Alyosha, оберігає її від усіх подробиць пережитого на війні.

Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у теробороні
Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у теробороні

До речі, нещодавно артистка на тиждень зірвалася в Україну, щоб нарешті за ці кілька місяців побачити та обійняти чоловіка. Тарас не відмовляв дружину, адже так само сильно чекав на цю зустріч.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.