Сергій Бабкін розповів, скільки грошей отримує в Німеччині на себе, дружину та дітей: біженці не бідують

Після початку повномасштабної війни на території України тисячі сімей були змушені виїхати за кордон та набути статусу біженців. Знаменитості не стали винятком.

Війна в Україні внесла свої корективи у життя мільйонів громадян. Комусь довелося переїхати зі східних областей України на західні, а деякі взагалі мали виїхати з рідної країни. Винятком не стали і зіркові сім’ї. Так, відомий музикант Сергій Бабкін разом зі своєю дружиною Сніжаною та трьома дітьми виїхали з України до Німеччини.

Бабкін зізнається, що таке рішення вони з дружиною ухвалили не відразу, а за кілька тижнів після початку війни.

В інтерв’ю програмі “Слава+” Сергій Бабкін розповів, як йому живеться з сім’єю в Німеччині і які “поблажки” вони отримують від держави, оформивши статус біженців.

Сергій Бабкін розповів, скільки грошей отримує у Німеччині як біженець
Сергій Бабкін розповів, скільки грошей отримує у Німеччині як біженець

Музикант розповів, що їхня сім’я на місяць отримує близько 1500 євро на всю родину. На дорослого виплачують 410 євро, а на дітей по 250 євро. Крім того, багатодітну сім’ю забезпечили безкоштовним житлом, а дітям надали безкоштовне навчання у місцевій школі.

Бабкін зізнається, що допомога держави цілком вистачає на базові потреби сім’ї: продукти, побутову хімію та інше. Ресторанами сімейство не ходить, на це грошей не вистачає. Дружині Сергія Сніжані доводиться готувати самій.

На питання, коли Бабкіни збираються повернутися до України, Сергій не зміг дати конкретної відповіді. Чоловік пояснив, що він поки що не може ризикувати життям дітей та повернутися до їхнього будинку в Харкові, адже в цьому місті зараз ще дуже неспокійно. За словами Сергія, якби він мав житло у Києві, то швидше за все вже повернувся на Батьківщину. Варіант оренди житла у безпечних регіонах України музикант не розглядає. Бабкін зізнається, зараз він не має заробітку і не може собі цього дозволити.

Нагадаємо, Сергій Бабкін – відомий український музикант, актор, автор пісень. У 2008 році Сергій одружився з дівчиною Сніжаною, яка подарувала йому двох дітей: дівчинку Веселину та хлопчика Єлисея. Також подружжя разом виховує сина від першого шлюбу Сніжани.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.