Наталія Мосейчук різко висловилася про втечу Олега Винника та Софії Ротару з України: “Ах, такі люди”

Авторитетна журналістка Наталія Мосейчук відома своєю активною громадянською позицією. Як українку, її обурила втеча з країни під час війни таких зірок естради, як Софія Ротару та Олег Винника.

Наталія Мосейчук найчастіше сама бере інтерв’ю у відомих особистостей, проте цього разу вона особисто відповіла на хвилюючі публіку питання у YouTube-шоу “Ходят слухи” з Раміною Есхакзай.

Інтерв’юерка поцікавилася у журналістки, як вона ставиться до того, що деякі артисти вітчизняної сцени з величезною аудиторією під час війни перебувають за кордоном та мовчать, тоді як їхні колеги захищають країну та збирають величезні суми на благодійних концертах на підтримку України. Йшлося про ікону української пісні Софії Михайлівни Ротару та повелителя вовчиць Олега Винника.

Ведуча Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук різко висловилася про втечу Олега Винника та Софії Ротару з України

Мосейчук ясно дала зрозуміти, що розчарована вчинками перелічених зірок, а точніше – їхньою відсутністю:

Я чекаю на прояви. Софія Михайлівна – глиба, вона впливова, і від неї хочеться бачити вчинки, від неї хочеться чути слово, – сказала Наталя.

Софія Ротару
Наталія Мосейчук різко висловилася про втечу Олега Винника та Софії Ротару з України

Крім того, в ефірі шоу “Право на владу” з продюсером Михайлом Ясинським та музикантом Іваном Леньо Мосейчук заявила:

Винника немає – чоловічий приклад, голос. Софії Михайлівни Ротару немає, і ніхто з культурного цеху навіть оком не може глянути на “ах, таких людей”, і нічого поганого не може сказати.

Нагадаємо, з початку війни Олег Винник практично не з’являвся в інфополі, а невдовзі остаточно перестав виходити не зв’язок зі своїми шанувальниками. Як з’ясувалося пізніше, співак виїхав до Німеччини поправляти здоров’я, там же закуповує машини для ЗСУ, проте інформаційну роботу з аудиторією не веде, хоча його слухають не лише в рідній Україні.

Наталія Мосейчук різко висловилася про втечу Олега Винника та Софії Ротару з України
Наталія Мосейчук різко висловилася про втечу Олега Винника та Софії Ротару з України

Щодо Софії Ротару, то вона не поспішала висловлюватися про те, що відбувається, і обмежилася антивоєнними картинками в Інстаграмі. Подейкують, що нещодавно Софія Михайлівна виїхала до Америки.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.