З поганим настроєм та тостами “за мир”: син Софії Ротару розповів, як вона відсвяткувала 75-річний ювілей

Відома українська артистка Софія Ротару 7 серпня відсвяткувала свій 75-річний ювілей. Як зізнався син зірки Руслан Євдокименко, настрій у іменинниці був поганий.

Вперше за майже півроку війни в Україні Софія Ротару голосно та чітко висловила свою позицію, зробивши це у круглу дату – свій 75-й день народження. На особистій сторінці в Інстаграмі співачка розсекретила публіці, що вирішила повернутися на малу батьківщину, в Чернівецьку область, село Маршинці, яке вважає місцем сили.

Перебуваючи там, Софія Михайлівна згадала, наскільки важливо не втрачати зв’язок зі своєю рідною землею, з тими, хто подарував життя, виховував і підтримував у всіх починаннях.

Крім того, вона розповіла, що з перших днів російського вторгнення підтримує важливу ініціативу – допомагати дружинам та дітям захисників, які пішли на фронт, а також мамам із дітками, хто втратив чоловіків та батьків на цій війні.

Софія Ротару вперше висловилася про війну в Україні у свій день народження
Софія Ротару вперше висловилася про війну в Україні у свій день народження

Для мільйонів українських шанувальників творчості Ротару її заява стала довгоочікуваною. Софія Михайлівна отримала великий відгук на свої слова, а також велику кількість привітань з ювілеєм. Проте, за словами єдиного сина Ротару Руслана Євдокименка, настрою святкувати вона не мала. Російські ЗМІ додзвонилися до сім’ї виконавиці та почули таке:

Настрій поганий, тому що ви знаєте, що у нас. Тут більше жодних коментарів, – сказав син Софії Ротару.

сын Софии Ротару рассказал, как она отпраздновала 75-летний юбилей
Син Софії Ротару розповів, як вона відсвяткувала 75-річний ювілей

Ще Руслан Євдокименко поділився, що іменинниця почувається нормально, ювілей вони святкували у тісному колі сім’ї, а за столом звучали лише тости “за мир”, після чого чоловік обірвав розмову, не бажаючи більше спілкуватись із московськими журналістами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.