Зірка серіалу “Кухня” Катерина Кузнецова українською засудила мовчання дочки Сумської Тоні Паперної

Катерину Кузнецову вважають російською акторкою, проте насправді вона – корінна киянка, яка не приховує своєї позиції щодо війни росії проти України.

Широку популярність Катерина Кузнецова здобула після виходу на російському телебаченні серіалу “Кухня”. Вона зіграла роль офіціантки Саші, яка мала роман з головним героєм – кухарем Максом Лавровим. Мало хто знає, але насправді Катя українка. До москви вона переїхала в 2009 році, громадянство принципово не змінювала, копіткою працею заробила собі на квартиру і машину, проте повертатися туди не збирається, а нерухомість планує продати, коли це стане можливим:

Найцінніше в москві – це два мої коти. Це два мої сини, яких ми зараз забираємо, ми у процесі. Тьху, тьху, тьху, не зглазити, щоб усе вийшло, – розповіла Катерина в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Зірка серіалу Кухня Катерина Кузнєцова прокоментувала мовчання дочки Ольги Сумської
Зірка серіалу Кухня Катерина Кузнецова прокоментувала мовчання дочки Ольги Сумської

Зараз зі своїм цивільни чоловіком Кузнецова перебуває на Шрі-Ланці, де її обранець має роботу. З початком повномасштабного російського вторгнення на територію України акторка в сльозах рвалася на батьківщину, але батьки, які перебували у Києві, та чоловік її зупинили. Тоді Катя вирішила проживати цю війну разом зі співвітчизниками навіть на відстані, не дозволяючи собі відволікатися від подій переглядом фільмів під келих вина. Також зірка допомагає українцям, чим може.

Журналістка поцікавилася у Катерини, що вона думає про знайомих по роботі і не тільки українських акторок, які мовчать, сидячи у москві. Найгучніше серед них ім’я – Антоніна Паперна, дочка легенд українського кіно і театру Ольги Сумської та Євгена Паперного:

Я взагалі дотримуюсь такої позиції – хто я така, щоб засуджувати. Безперечно, кожна історія індивідуальна. Це особиста позиція кожної людини. Можливо, це знову-таки розкол – вона проти війни, а чоловік за. Це все про вчинки, про совість, я не маю права судити. Звичайно, це збоку виглядає дуже погано, бо як же – ви тут були, ви працювали і так далі. Але мене більше дратують навіть не ці речі. Мене дратує, що є люди, які знімалися в Україні, які хотіли навіть зробити татуювання на своєму тілі з українським прапором, і мало того, що ти мовчиш… Ось для мене проблема – нах*ра ти виставляєш праздне життя? Ось я цього не можу зрозуміти, – висловилася Кузнецова.

Екатерина Кузнецова прокомментировала молчание дочери Ольги Сумской
Катерина Кузнецова прокоментувала мовчання дочки Ольги Сумської

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.