Олег Винник вперше висловився про сімейне життя з Таюне: “Я в цьому сенсі дуже щаслива людина”

Відомий український співак Олег Винник тримає своє особисте життя за сімома замками. Проте шанувальники артиста вже давно здогадалися, хто є його дружиною.

Олег Винник – не лише відомий український артист, а й справжній серцеїд. Брутальна зовнішність і хіти, що запам’ятовуються, допомогли Олегу Виннику закохати в себе десятки тисяч жінок по всій Україні. Щоб не руйнувати образ закоренілого холостяка, Олег Винник прийняв рішення не розповідати про своє особисте життя на публіку та дотримуватись образу самотнього мачо. Проте шанувальники артиста підозрюють, що його дружиною може бути бек-вокалістка Винника Таюне. Це підтвердило і журналістське розслідування. Журналісти поїхали до села Винника та розпитали у балакучих сусідів про артиста. Односельці Винника розповіли, що співак та його бек-вокалістка Таїсія Сватко одружилися ще у студентські роки і мають спільний син, який зараз проживають у Німеччині. Сусіди Винника запевняють, що артист із дружиною частенько приїжджає на свою малу батьківщину та поводяться дуже люб’язно.

Олег Винник та Таюне
Олег Винник вперше висловився про сімейне життя з Таюне

Нещодавно Олег Винник дав інтерв’ю програмі “Зірковий шлях “, де вперше заговорив про своє особисте життя. Артист розповів, що дуже серйозно ставиться до сімейного життя і вважає, що для міцного союзу потрібно “вирощувати людину під себе”. При цьому артист уточнив, що найголовнішим у стосунках є прояв кохання один до одного. Винник додав, що у сімейному житті йому дуже пощастило.

Я в цьому сенсі дуже щаслива людина – скільки її (ред. любові) в житті отримую! Навіть не знаю, як за це Богові дякувати.

, – сказав Винник.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник зник із інформаційного простору. Як виявилося, артист виїхав за кордон, хоча в період воєнного часу виїзд з України для чоловіків призовного віку неможливий. Проте нещодавно представниця артиста повідомила, що Винник виїхав до Німеччини, нібито для того, щоби проходити лікування. На що артист хворіє, невідомо.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.