Вагітна Каменських повернулася до України та розповіла, чим займалася за кордоном: зібрала 75 мільйонів

Відома українська співачка Настя Каменських із початку повномасштабної війни вперше приїхала до України. Дівчина відвідала програму "Сніданок з 1+1", де розповіла, чим вона займалася всі ці 5 місяців.

Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом поїхали відпочивати до Іспанії за кілька днів до повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зіркове подружжя ухвалило рішення відразу не повертатися до рідної країни. Проте, навіть будучи за кордоном, Каменських та Потап займалися волонтерством та давали благодійні концерти, збираючи гроші на допомогу Україні.

Потап і Настя Каменських
Вагітна Каменських повернулася до України

Кілька днів тому Настя Каменських повернулася до України та вже встигла дати інтерв’ю у програмі “Сніданок з 1+1”. Артистка розповіла, що після приїзду на Батьківщину вона насамперед відвідала свою маму. Також дівчина розповіла, чим вона займалася усі ці 5 місяців, перебуваючи за кордоном.

Настя Каменських за час війни в Україні об’їхала дуже багато країн Європи з благодійними концертами та зібрала на допомогу Україні 75 мільйонів гривень. Також артистка розповіла, що давала дуже багато інтерв’ю у різних країнах та доносила правду про війну в Україні.

За словами Каменських, багато людей за кордоном не розуміє всієї глобальності того, що відбувається зараз на території України, саме тому дуже важливо говорити про це.

До речі, публіка давно підозрює, що зараз Настя Каменських перебуває у положенні. Поява артистки у студії каналу “1+1” створила ще більше чуток. Справа в тому, що Настя, яка завжди одягається в облягаючі вбрання, з’явилася у прямому ефірі у дуже вільній футболці та широких штанях.

Вагітна Каменських повернулася до України та розповіла, чим займалася за кордоном

Крім того, помітно, що співачка одужала. Ймовірно, під вільним одягом Каменських приховує живіт, що округлився.

Цікаво, що Каменська повернулася в Україну без свого чоловіка Потапа. Співачка навіть слова не говорить про те, де зараз її чоловік і коли він збирається повернутись до України. Саме Потап є одним із небагатьох знаменитих чоловіків, які виїхали з України через війну.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.