Олег Винник різко висловився про шлюб із Таюне: “Зробив себе без тебе, а що ти зробила для цього?”

Відомий український співак Олег Винник багато років одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сваткою, але при цьому подружжя намагається це ретельно приховувати від публіки.

Згідно з журналістськими розслідуваннями Олег Винник та Таїсія Сватко одружилися ще студентами. Подружжя довгий час жило у Німеччині, де в них народився син Юліан. Коли Винник почав зводити кар’єру в Україні, його дружина Таюне стала його бек-вокалісткою. Артист створив собі образ брутального холостяка, повелителя жіночих сердець. Щоб не руйнувати цей образ, Винник та Таюне вирішили приховувати свої стосунки від публіки. Проте фанати вже давно здогадуються, хто є дружиною артиста.

Олег Винник з дружиною Таюне
Олег Винник різко висловився про шлюб із Таюне

Винник в інтерв’ю зазвичай не відповідає на запитання журналістів про особисте життя, або каже дуже завуальовано. Проте нещодавно артист дав інтерв’ю програмі “Зірковий шлях “, де висловився про сімейні стосунки та розповів своє ставлення до шлюбу.

Олег Винник зізнався, що дуже серйозно ставиться до шлюбу. На його думку, одружується треба в молодому віці, разом “дорослішати” і чогось добиватися у житті разом.

Я не кажу, що з милим рай і в курені, але прийти на готовеньке, а потім говорити, що він такий-сякий… А як ти хотіла? Він – особистість, він зробив себе без тебе. А що ти зробила для цього? Нікому не в образі. Це твердий, але адекватний підхід до життя.

, – сказав Винник.

Також артист додав, що найважливіше у стосунках – дарувати кохання один одному. Винник зізнався, що у цьому плані йому дуже пощастило.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни на території України Олег Винник перестав виходити на зв’язок зі своїми шанувальниками. Публіка відразу задумала недобре, багато хто припустив, що “артист” втік із країни через військові дії. Нещодавно представниця артиста вперше вийшла на зв’язок і повідомила, що Винник перебуває в Німеччині, де проходить лікування. При цьому жінка не уточнила, на що саме хворий артист.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.