Каменських вступилася за Потапа і відповіла, чому у нього паралізувало обличчя: “Воно ніколи не повернеться”

Популярна українська співачка Настя Каменських у новому інтерв'ю заступилася за свого чоловіка Потапа та розповіла, що з його обличчям і чому воно паралізоване.

24 лютого 2022 року, коли розпочалося повномасштабне російське вторгнення на територію України, Потап та Настя Каменських перебували в Іспанії у справах та на відпочинку. Повертатися додому вони не стали, тільки недавно співачка одна без чоловіка приїхала до Києва і встигла дати інтерв’ю, в якому розвінчала чутки про розлучення з Олексієм Потапенком, адже багато пар під час війни розійшлися:

Ми вибрали свою позицію стовідсотково, вона у нас завжди була єдина, ми завжди говорили про те, що ми з України, з Києва, завжди підтримували свою країну. Ми стали такою парою, нас об’єднала ця місія навпаки. Ми так згуртувалися і пішли – все, потрібно зробити, чим більше зробимо, більше буде допомоги, більше збору коштів, більше того, цього

, – відповіла Настя Каменських в інтерв’ю на Ютуб-каналі Аліна Доротюк.

Каменських публічно заступилася за Потапа і відповіла, чому в нього паралізувало обличчя
Каменських публічно заступилася за Потапа і відповіла, чому в нього паралізувало обличчя

Також артистка закликає не засуджувати відомих чоловіків, які під час виїхали з країни та захищає Потапа, бо у нього інша ситуація:

Це не стосується мого чоловіка, він же не через паркан перелазив, не через шлагбаум проповзав, тобто ми застрягли. Ми не виїжджали нікуди, ми нікуди не їхали. Для того, щоб виїхати, це потрібно зібрати свої манатки, взяти свою собаку і поїхати за якимось життям. Ні, ми цього не робили, ми там просто застрягли, от і все, а те, що там завертілося-закрутилося з якимись проектами, так. Звичайно, дуже важко Льоші переживати те, що він не може через свій графік повернутися коли він хоче і тільки у мене зараз з’явилася можливість, але від того, що якби я приїхала два місяці тому чи три, я ж не панацея, не закінчиться ж війна від того, що я зараз приїду. Я точно як і мій чоловік вирішила не звертати увагу на якийсь хейт, на якісь думки людей, а просто діяти, мені здається, це найголовніше. Не говорити, а робити.

Фанати могли бачити, що у Потапа паралізувало обличчя вже під час війни, ось як прокоментувала Настя:

У нього відняло половину обличчя. Де б ти не був, у твоїй країні війна, у твоєму серці війна, у твоєму житті війна. Це не так, що тут хто знаходиться вони її відчувають, а ті люди, які застрягли там, які поїхали теж у відрядження або втекли від війни шукали прихисток. Всі переживають, і Льоша звичайно мій не виняток. Просто, як чоловік, він повинен триматися, коли я в істериці, всі хвилюються, тут треба евакуювати, тут домовитися, тут поїхати. Так його моральний стан… У нього паралізувало половину обличчя, слава богу все добре, але десь півтора, а то й два місяці воно відходило, і це виглядало дуже страшно, тому що воно паралізує як наприклад у дантиста колять анестезію, тільки це повністю півобличчя. Не працює половина обличчя і коли ти їси або п’єш, у тебе… Це страшно виглядає, якщо чесно, і здається, що воно ніколи не повернеться,

– поділилася Каменських.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.