Лобода поскаржилася, що сама прибирається і готує: “Перетворююся на жінку, яка варить їжу і пилососить”

Популярна українська співачка Світлана Лобода зробила несподіване для користувачів Мережі зізнання та заявила, що перетворюється на жінку, яка варить їжу та пилососить.

Світлана Лобода до повномасштабної війни росії проти України у 2022 році жила та працювала здебільшого на російській сцені. День 24 лютого це змінив. Співачка підтримала Батьківщину, розкритикувала дії росії і назавжди залишила цю країну, втративши великі гроші через скасування гастролей і рекламних контрактів.

Артистка з кінцями переїхала до Європи, але вже неодноразово бувала у рідному Ірпені, у відновлення якого вкладає власні кошти. Проявивши свою громадянську позицію, Світлана кардинально вплинула життя двох своїх дочок. У новому інтерв’ю Лобода зізналася, що дівчатка тяжко сприйняли переїзд, особливо старша, у якої вже з’явилося своє коло друзів у звичному оточенні.

Як зізналася зірка, вона пояснила Євангеліні, що вони повернутися не можуть і не повернуться. Дочка співачки все розуміє, але не приховує, що їй тяжко.

Лобода поскаржилася, що сама забирається і готує
Лобода поскаржилася, що сама прибирається і готує

Також Світлана розповіла, що в останні місяці забула про зіркове життя, її спіткала апатія і вона почала займатися домашнім побутом:

Я відчувала, що просто в’яну і перетворююся на жінку, яка з ранку до вечора на телефоні, плюс варить їжу вдома, прибирає, пилососить, чого я ніколи в житті не робила

, – заявила Лобода.

Поживши якийсь час у такому стані, Світлана зрозуміла, що має повернутися до того, що виходить у неї найкраще – до концертної діяльності. Довгий час вона просто не могла знайти сили на це, не могла дозволити собі виступати, бо віддавала всю себе волонтерській діяльності, але вирішила, що має дарувати свій голос мільйонам українців, розкиданих по всьому світу через війну:

Я співатиму для тих, хто став на бік добра. Тому що правий завжди той, хто захищає свій дім, свою сім’ю, свою країну

Лобода поскаржилася, що сама забирається і готує
Лобода поскаржилася, що сама прибирається і готує
spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.