Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні і про те, чому в Європі краще: “Не буду повертатися”

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут останні півроку мешкає у Лондоні і повертатися до України найближчим часом зірка не збирається.

Ольга Фреймут коли розпочалася повномасштабна війна росії проти України знаходилася за кордоном. Незадовго до 24 лютого телезірка з молодшими дітьми відлетіла до Франції святкувати своє 40-річчя, її чоловік Володимир Локотко залишився у Києві. Фреймут зізналася, що відчувала біду, що насувається. Коли її друзів-іноземців попросили виїхати з України, Ольга перед від’їздом на відпочинок взяла з собою усі документи дітей та скриньку з коштовностями.

Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні та про те, чому в Європі краще
Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні та про те, чому в Європі краще

З Франції телеведуча перебралася до Лондона до родичів. Її старша дочка Злата Мітчелл є громадянкою Британії, тож Ольга з дітьми отримали там резидентство. В інтерв’ю Фреймут наголосила на тому, що вони не біженці і не подавалися на біженство, знаменитість там працює. Вона влаштувалася в газету, де пише щоденну колонку про Україну.

Фреймут зізналася, що в Лондоні втрачає себе:

Особисто я відчуваю провину за те, що часто скаржилася, говорила, що в Європі краще, і тільки тепер, коли пожила в Лондоні, розумію, що найкраще в Україні

, – поділилася Ольга.

При цьому телезірка не збирається повертатися додому найближчим часом:

Я не можу зараз і не буду повертатися, поки літають бомби, бо я мама, і мої материнські інстинкти сильніші за мої егоїстичні бажання повернутися до України.

Архівне сімейне фото Олги Фреймут
Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні та про те, чому в Європі краще

Фреймут взяла на себе обов’язок берегти дітей від війни, але сподівається, що вже до Нового року вони будуть вдома. Телеведуча поділилася своєю найбільшою мрією зараз – на Різдво зібратися у себе вдома з усією родиною за великим столом, разом колядувати та радіти з того, чого раніше на жаль не цінували, як і багато українців.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.