Кондратюк згадав, як Марченко казала йому не переходити на російську, а її батько носив вишиванку: “Реально”

Відомий український шоумен і продюсер Ігор Кондратюк багато років працював пліч-о-пліч зі зрадницею та колаборанткою Оксаною Марченко, яка у минулому не проявляла своєї проросійської позиції.

Оксана Марченко з початком повномасштабної війни росії проти України ясно дала зрозуміти, на чиєму боці. Незадовго до 24 лютого телеведуча таємно покинула країну через білорусь і прибула до росії, а потім дала вельми неоднозначну прес-конференцію, на якій закликала світову громадськість вплинути на звільнення її чоловіка Віктора Медведчука після затримання українськими службами під час спроби втечі з-під за кордон.

Кондратюк згадав, як Марченко казала йому не переходити на російську, а її батько носив вишиванку
Кондратюк згадав, як Марченко казала йому не переходити на російську, а її батько носив вишиванку

У минулому Оксана Марченко була однією з найулюбленіших телеглядачами українських телеведучих. Вона вела такі популярні проекти каналу СТБ, як “Х-Фактор” та “Україна має талант”. Також вона з’являлася як зіркова гостя в інших програмах. В останні роки Марченко випустила авторський проект “Паломниця”, за сюжетом якого вона подорожує світом і відвідує храми, відкрито підтримує Московський патріархат.

Її колишній товариш та колега Ігор Кондратюк зізнався, що раніше зовсім не помічав за нею нічого проросійського. Як він сказав, хоч у житті Марченко говорила і російською, на телебаченні вона просувала українську мову і навіть просила його особисто не переходити на російську:

У нас із нею було кілька епізодів, коли вона говорила не переходити на російську мову в Х-Факторі, навіть якщо приїхали люди не з України… Реально ми з нею про це говорили

Кондратюк згадав, як Марченко казала йому не переходити на російську, а її батько носив вишиванку
Кондратюк згадав, як Марченко казала йому не переходити на російську, а її батько носив вишиванку

Також, за спогадами Кондратюка, батько Оксани Марченко відвідував ефіри Х-Фактора у вишиванці. Зіпсувалися стосунки між продюсером та телеведучою у 2014 році, коли їхні позиції щодо ситуації на Донбасі виявилися протилежними.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.