Дружина Потапа Настя Каменських розповіла про зв’язок з росіянами: “Краще не копатися, це було у всіх”

Зірка українського шоу-бізнесу Настя Каменських не втомлюється тішити своїх шанувальників. У серпні Настя повернулася до України, де продовжує займатися благодійністю та волонтерською діяльністю.

Нещодавно виконавиця оприлюднила кліп на пісню “Кришталь”, який було знято до повномасштабної війни, він мав вийти на екрани 11 березня. Ця пісня розповідає про тернистий шлях до кохання. Тоді не судилося показати кліп, зараз співачка вирішила не відкладати роботу на далеку полицю. Також NK дає багато коментарів, інтерв’ю, ходить у гості на ранкові шоу телеканалів. Аліна Доротюк опублікувала годинне інтерв’ю зі скандальною зіркою, де не побоялася поставити найцікавіші питання: про вагітність, співпрацю з росією та чоловіка Олексія Потапенка.

Настя Каменських відповіла на хвилюючі питання
Настя Каменських відповіла на хвилюючі питання

Співачка поділилася, що, перебуваючи за межами України, вони з Потапом дуже переживали через війну. Першим бажанням співачки було зірватися та полетіти додому, в Україну. Після першого шоку та надання допомоги в евакуації з Києва понад 40 сім’ям, почалася благодійна робота. Співаки подорожували Європою, виступаючи на благодійних концертах, заробляючи кошти для своєї країни. Якщо вірити словам, Настя та Потап жодної копійки не брали собі з концертів, а живуть вони зараз за рахунок відкладених грошей. 75 мільйонів гривень було зароблено командою Потапа на таких заходах.

 

Аліна Доротюк прямо запитала про співпрацю з російським шоу-бізнесом після 2014 року, адже співачка була дуже популярна за поребриком. Відповідь була неоднозначною, зірка запевняла, що могла б заробити в росії великі гроші, якби хотіла, але вона не може зрадити батьківщину, хоча тоді, 8 років тому, ніхто до ладу не розумів, що відбувається, і деякі артисти продовжували виступати в росії.

Я не пам’ятаю, коли була там востаннє. Це правда. Але раніше все так робили, багато хто з українських артистів. Не треба копатися.

Ведуча не могла не спитати про майбутню вагітність Насті, чутки про яку ходять уже кілька років.

Я дуже рада, що всіх так хвилює моя дитина, мені здається, коли я насправді завагітнію, ніхто вже не повірить. Я просто поправилась, а не вагітна.

Нагадаємо, що репер Потап був розкритикований аудиторією за своє перебування поза Україною у скрутну годину, деякі його називають зрадником. Настя розповіла, що її чоловік зараз дуже багато працює на благо України, крім того, у нього паралізована половина обличчя через застуджений нерв, тому він повернеться нескоро.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.