Світлана Лобода зізналася, що через війну в Україні втратила житло: “Я не знаю, де я далі житиму”

Відома українська співачка Світлана Лобода у великому інтерв'ю вперше від початку повномасштабної війни в Україні зізналася, що залишилася без дому.

Світлана Лобода з 2014 року жила у росії. Коли 24 лютого 2022 року російські війська знову вторглися на територію України, співачка знаходилася вдома в москві і протягом перших днів зібрала всіх своїх близьких і назавжди виїхала з рф. Тільки після цього зірка висловила свою позицію щодо війни, боячись, що, зробивши це раніше її можуть не випустити з країни. Відразу після цього артистка також зайнялася волонтерською та благодійною діяльністю на допомогу співвітчизникам.

Лобода наголосила, що не вона одна українка, яка працювала в росії:

Ми всі працювали в росії, і все найкраще на мій погляд, найкращий продукт, який створювався в росії, він створювався українцями, режисерами, хореографами, танцюристами, артистами. Але з 24 числа все обнулилося, все стало дуже однозначним, ми всі зрозуміли, що це війна, це війна між нашими країнами.

, – заявила співачка в інтерв’ю Катерині Гордєєвій.

Світлана Лобода зараз живе у Ризі зі своєю мамою, доньками, нянями-українками та помічницями, які разом із нею приїхали сюди з москви:

Я не знаю, взагалі нічого не знаю, чесно кажучи, незрозуміло, що буде далі і де я далі житиму, поки поживу тут. Мені було дуже важко, все незвично, коли ще мама і сестра постійно в депресії, постійно кажуть, що нам хочеться додому, їх теж зрозуміти можна, я ще все одно людина-кочівник, яка протягом усього свого життя переїжджала з місця на місце, тому мені трохи легше цей момент дався, а для мами, для дорослої людини, для моєї сестри, яка все життя прожила в Києві, вони звичайно рвуться до Києва назад. Ну я всіма силами їх стримую, говорю, що треба до закінчення війни побути тут

Сім'я Світлани Лободи
Сім’я Світлани Лободи

Своїх дочок Євангеліну та Тільду Лобода вже потроху влаштувала у новій країні:

Дівчата вже пішли до школи, Тілечка пішла до дитячого садка, я хочу, щоб Тіля знала англійську мову, а Єва в принципі вже протягом чотирьох років вивчає англійську, для мене велике значення має знання мов, бо свого часу на жаль я не вивчила мови, тому що була зосереджена на музиці, тому зараз Єва вчить англійську, іспанську, хоче німецьку зараз вчити

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.