Куди зник і як виглядає Сергій Сивохо: схудлий шоумен поділився подробицями в ексклюзивному інтерв’ю

Сергій Сивохо прославився у багатьох сферах, проте українцям він здебільшого відомий своєю діяльністю у культурній та розважальній галузях. В ексклюзивному інтерв'ю Сівохо розповів, куди зник з початку повномасштабної війни і чому так довго не з'являвся на публіці

З початку повномасштабного наступу росії на територію України громадський, культурний та політичний діяч Сергій Сивохо займається волонтерством та благодійністю. В ексклюзивному інтерв’ю для журналістів видання “Vesti” Сергій докладно розповів про сферу своєї діяльності.

Так, Сергій Сивохо є лідером громадської організації Національна платформа відновлення та єдності, яка на початку повномасштабного наступу створила проєкт “Людям від людей”. Головним завданням та метою створеного проєкту стало забезпечення безпеки доставки гуманітарної допомоги конкретним людям від конкретних відправників. Так, Сивохо займається волонтерською діяльністю, яка стосується переселенців та біженців в Україні.

У роботі команди НПВЕ головним завданням завжди були люди. Окупанти збільшили обсяг нашої роботи та ускладнили її. Ми доставляємо допомогу конкретним людям від конкретних людей у конкретне місце

, – заявив у коментарі для журналістів “Вестей” Сергій Сивохо.

Сергій Сивохо поділився з журналістами подробицями робочого життя
Сергій Сивохо поділився з журналістами подробицями робочого життя

Крім того, громадський діяч додав, що організація, якою він управляє, є гарантом безпеки для людей, які хочуть доставити чи отримати певну допомогу. Сивохо поділився, що крайнім населеним пунктом, куди було здійснено безпечну доставку посилок, виявилося село Тоненьке. Цей населений пункт знаходиться недалеко від Авдіївки та Пісків.

Сергій Сивохо заявив, що він на всі сто відсотків упевнений у діях організації, де є лідером. Таку впевненість йому дає усвідомлення, що він знайомий з обома сторонами процесу доставки посилок – з людьми, які її відправляють, а також з людьми, які її одержують.

Крім того, Сергій Сивохо поділився деталями своєї роботи з переселенцями та внутрішньо переміщеними особами. За словами знаменитості, найскладніше доводиться біженцям знайти житло і роботу, а тому багато хто приймає рішення повернутися додому, адже там є свій будинок, запаси їжі або домашню худобу, що приносить дохід і користь.

На питання, чи впливає стрес, який довелося пережити переселенцям, на процес адаптації на новому місці, Сівохо відповів ствердно. Однак, за одкровенням чоловіка, члени благодійних організацій активно допомагають людям справлятися з подібним стресом та адаптуватися до нового життя.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.