“Боялася повертатися додому”: дочка Сніжани Єгорової вся у сльозах розповіла, як мама її била

Популярна українська актриса та телеведуча Стася Ровинська крізь сльози розповіла про своє непросте дитинство та суворе виховання матері Сніжани Єгорової.

Скандально відома телеведуча Сніжана Єгорова з початком повномасштабної війни росії проти України стала на бік ворога, що спричинило розрив її стосунків зі старшою дочкою Стасею Ровінською. Зірка має п’ятеро дітей. Дочки Анастасія та Олександра від першого чоловіка Семена Єгорова, сини Андрій, Іван та дочка Аріна від другого шлюбу з музикантом Антоном Мухарським.

Вже під час війни Ровінська публічно зреклася знаменитої матері, яка не сказала їй жодного слова підтримки навіть після того, як побачила відео з онукою, що плаче в підвалі через обстріли. Пізніше в інтерв’ю Стася розповіла, що тримати зв’язок із Єгоровою перестала ще за рік до російського вторгнення. Згадуючи про своє дитинство, Ровінська не змогла стримати сліз – виховання було дуже суворим, у постійному почутті провини, доходило до того, що вона не хотіла йти додому:

Я боялася повертатися додому, пам’ятаю, що я приходила, ми жили в приватному будинку, і я знала, що якщо мамина машина стоїть, то вона вдома, і якщо вона стояла, то я вже готувалася

, – зізналася Стася в інтерв’ю Ганні Олицькій.

Дочка Сніжани Єгорової вся в сльозах розповіла, як її мама била

Телеведуча зазначила, що вдома могло відбуватися все, що завгодно, і, як правило, атмосфера була вкрай неприємною:

Вона така людина. Ти живеш у постійній напрузі, ти постійно в чомусь винна, це складно

Не маючи іншого досвіду, Ровінська вважала, що така поведінка мами є нормальною, але з віком вона зрозуміла, що від норми це далеко і такі стосунки треба розривати.

Зараз Стася Ровінська разом із чоловіком та трьома дітьми проживає у Нью-Йорку, куди вони перебралися через війну, а її мати Сніжана Єгорова переїхала до Туреччини.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.