“Ми рідні люди”: продюсер 1+1 Володимир Завадюк вперше відверто розповів про стосунки з Тіною Кароль

Продюсер популярного українського телеканалу 1+1 Володимир Завадюк уперше чесно розповів про свої стосунки зі співачкою Тіною Кароль, яку підозрювали у романі із Даном Баланом.

Тіна Кароль багато років була частиною команди українських телешоу, які виходили на каналі 1+1. Вона була обличчям “Танців з зірками”, “Голосу країни”, “Голосу. Діти”. Коли несподівано у 2021 році поп-діва української сцени оголосила про звільнення з “плюсів”, посипалося безліч чуток про те, що між співачкою та продюсером каналу Володимиром Завадюком виник конфлікт.

Володимир Завадюк вперше відверто розповів про стосунки з Тіною Кароль
Володимир Завадюк вперше відверто розповів про стосунки з Тіною Кароль

Тіна заявила, що більше не має наміру брати участь в інтригах, оскільки може дати більше якості та професіоналізму, ніж від неї вимагають умови проектів. У відвертому інтерв’ю Завадюк уперше прокоментував свої стосунки з Кароль. Він зізнався, що за час співпраці було багато складних моментів, але це не конфлікти, як здається публіці, це лише робочі питання. Нині вони разом працюють на благодійних заходах та марафонах. Володимир вдячний артистці за те, що вона повністю вкладається в кожен з таких проектів.

Безумовно, ми з Тіною рідні люди, тому ми зараз і перебуваємо на зв’язку один з одним, цікавимося як справи, ми дуже багато часу працювали разом, і це абсолютно нормально

, – прокоментував Завадюк.

Нагадаємо, саме продюсер “Голосу” вивів із тіні всю правду про роман Тіни Кароль та Дана Балана.

Тіна Кароль та мама Дана Людмила Балан: хто гарніший
Володимир Завадюк вперше відверто розповів про стосунки з Тіною Кароль

Завадюк назвав його синтетичним, нібито історію кохання зіркових тренерів шоу сценаристи придумали виключно заради рейтингів, але після того, як ця заява була гостро сприйнята публікою, Володимир поспішив спростувати свої слова та вибачитись як перед зірками, так і перед численними шанувальниками.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.