Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою і чи допомогли їй у цьому зв’язку: “Витягли з мішка”

Відомий український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк багато років працював разом зі зрадницею Оксаною Марченко та розповів, як вона потрапила на ТБ.

Ігор Кондратюк та Оксана Марченко працювали разом у таких шоу талантів, як “Х-Фактор” та “Україна має талант”, через що глядачі почали вважати їх друзями. Але, як сам зазначав продюсер, між ними були виключно професійні стосунки, своєю подругою він Оксану ніколи не називав. При цьому Кондратюку відома піднаготна кар’єрного шляху Марченко, яка прийшла на телебачення після навчання на історичному факультеті.

Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою
Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою

На YouTube-каналі “Давай не будемо” Ігор Васильович розповів, чи мала Оксана зв’язки, завдяки яким вона пробилася на СТБ. За словами Кондратюка, свій шлях на телебачення Марченко проклала самостійно:

Вона була студенткою історичного факультету. Я знаю її батька і бачив її маму, вона не мала зв’язків. На “Х-Фактор” як її взяли. По-перше, на той момент вона мала якісь свої передачі. Ми знали, що є така Оксана Марченко, тобто її не витягли з мішка

, – розповів Кондратюк.

Після повномасштабного російського вторгнення на територію України Марченко проявила свою зрадницьку позицію, давши прес-конференцію у москві, на якій вона закликала звільнити з-під варти її чоловіка Віктора Медведчука. Незадовго до початку війни сама телеведуча втекла в росію через білорусь, а Медведчук втік з-під домашнього арешту, але незабаром його затримали, коли він намагався перетнути кордон.

Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою
Кондратюк розповів, як Оксана Марченко стала телеведучою

За спогадами Кондратюка, хоч зараз у це важко повірити, але під час своєї телевізійної кар’єри Марченко просувала українську мову, а її батько ходив на ефіри у вишиванці. З 2014 року між ними пробігла кішка, коли з’ясувалося, що позиція Оксани щодо ситуації на Донеччині кардинально протилежна думці Ігоря.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.