Кондратюк розповів про пристойні гонорари на “Караоке на Майдані” та “Х-Факторі”: заробив на будинок і машину

Популярний телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк порушив тему гонорарів, які заробив за роки роботи в таких шоу, як "Караоке на Майдані" та "Х-Фактор".

Ігор Кондратюк давно працює на українському телебаченні, а з нульових він за будь-яку свою появу на ТБ бере гроші, вважаючи, що оплачуватись має будь-яка робота. Пощастило лише творцям розважального проекту “Хто зверху?” з Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою, туди Ігор Васильович прийшов взяти участь безкоштовно.

У новому інтерв’ю Кондратюк зізнався, що саме “Караоке на Майдані” відкрив йому можливість добре заробляти. Конкретних сум шоумен не назвав, але розповів, що за період роботи у цій програмі зміг збудувати власний будинок та купити автомобіль. Щодо роботи у “Х-Факторі” та “Україна має талант” він сказав так, що інші проекти й поряд не стояли.

Кондратюк розповів про гонорари на Караоку на Майдані та Х-Факторі.
Кондратюк розповів про гонорари на Караоке на Майдані та Х-Факторі

При цьому в суддівському кріслі Ігор Васильович жодного разу не сидів “за спасибі”. На самому початку Х-Фактора Кондратюк назвав одну суму гонорару, але СТБ з ним торгувався і в результаті вони зійшлися на прийнятній для всіх сторін зарплаті. Гонорарів інших членів журі, з якими продюсер працював у рамках цих шоу, він не знає та ніколи цим не цікавився.

Його підхід такий самий, як і у всіх артистів, за його словами – він каже, що хоче за певну роботу конкретних грошей і потім разом із каналом вони домовляються. Кондратюк зізнався, що жодного разу за всю його телекар’єру жодного разу не отримував ту суму, яку спочатку називав, але це нормальна практика:

Так роблять усі, футболісти, артисти, не має значення, але я сидів (у журі) тому, що мене влаштовували ці ціни, а не тому, що я хотів сидіти в ефірі

, – заявив Кондратюк і додав, що з двохтисячного року в жодній передачі не з’являвся безкоштовно, маючи на увазі ті випадки, де він був ведучим, продюсером чи членом журі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.