Доньку Сумської та Борисюка зацькували в школі через зіркових батьків: “Вони все за тебе зроблять”

20-річна донька української актриси Ольги Сумської дала відверте інтерв'ю програмі "ЖВЛ", де розповіла про своє особисте життя та про стосунки зі своєю старшою сестрою, яка живе у Росії.

Ганна Борисюк — 20-річна дочка зіркового подружжя Ольги Сумської та Віталія Борисюка. Дівчина вже 3 роки навчається в університеті Карпенка-Карого та мріє стати популярною актрисою, як її мама та старша сестра.

Нещодавно Ганна Борисюк дала відверте інтерв’ю програмі ЖВЛ , де відверто розповіла про своє особисте життя. Дівчина вперше зізналася, що бути дитиною відомих батьків дуже непросто. За словами Ганни, однокласники її цькували та недолюблювали. Хоча дочка Сумської закінчила школу ще 3 роки тому, вона й досі плаче, коли згадує шкільні роки.

Доньку Сумську та Борисюка зацькували у школі через зіркових батьків

За словами Ганни, її однокласники буквально звинувачували її в тому, що її батьки популярні та казали, що вони зроблять усе за неї. Варто зазначити, що донька Сумської навчалася у звичайній державній школі. Однокласники її часто задирали, питаючи, чому вона навчається не в приватній школі, а з ними – “простими смертними”.

Ганна запевняє, їй досі важко згадувати шкільні роки, але вона розуміє, що через це багато хто проходить.

Також Ганна Борисюк розповіла про свої стосунки зі старшою сестрою Антоніною Паперною. Нагадаємо, Антоніна Паперна – старша дочка Ольги Сумської від першого шлюбу. Дівчина вже давно живе у росії, де є відомою актрисою. Антоніна одружена, має двох дітей.

Як виглядають діти Ольги Сумської
Як виглядають діти Ольги Сумської

Паперна переїхала жити в росію, коли її молодшій сестрі Ганні було лише 9 років. Ганна Борисюк стверджує, що в дитинстві вона мала дуже близькі та трепетні стосунки з сестрою і її переїзд став дуже сумною звісткою. Дівчинка зізнається, зараз їй не вистачає уваги та спілкування зі старшою сестрою.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Антоніна Паперна прийняла для себе позицію відмовчуватись і не робити жодних заяв. Ольга Сумська захищає свою доньку та каже, що Антоніна просто боїться висловлювати свою думку в країні, де немає свободи слова, а в росії вона має чоловіка та двох дітей.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.