Екс-друг Ані Лорак відповів, чому вона поїхала в росію: “Кому вона тут потрібна?”

Колишній друг славнозвісної зрадниці Ані Лорак розповів, чому співачка вирішила поїхати до росії. Так, чоловік зізнався, що більше артистка ніде й нікому не потрібна – тільки у москві її ще люблять

Довгий час Ані Лорак перебувала у Європі, де намагалась вразити жителів різних країн своїми концертами. Проте, європейці були не в захваті, а тому виступи зрадниці почали скасовувати один за одним. Українська діаспора, вимушено переміщені особи, а також небайдужі європейські активісти посприяли тому, щоб за кордоном не погоджувались організовувати концерти Ані Лорак.

Після цього співачка, яка більше ніж пів року мовчала про кровопролитну війну в Україні та продовжувала працювати в росії, повернулась до москви і звернулась до підписників із ганебною публікацією. Відтак артистка все ще не висловила чіткої позиції, а спроба виправити становище лише сильніше зіпсувала репутацію Ані Лорак.

Нещодавно колишній друг зрадниці розповів, чому вона вирішила знову приїхати до росії. Так, за визнанням українського режисера Олега Бондарчука, приїзд артистки до москви пояснити дуже просто – більше на неї ніхто й ніде не чекає, а росіяни досі люблять і “боготворять” зрадницю.

Український режисер Олег Бондарчук з колишньою подругою Ані Лорак
Український режисер Олег Бондарчук з колишньою подругою Ані Лорак

Бондарчук зізнався, що суб’єктивно оцінити позицію колишньої подруги йому важко, адже раніше вони мали дуже теплі й щирі дружні відносини. Проте, він розуміє, чому вона не повернулась в Україну в день повномасштабного вторгнення росії.

Звичайно, буде правдою сказати, кому вона тут потрібна, щоб вона раз і в день військового нападу зібрала речі і приїхала в Україну. Ну вона ж це знає, що тут її вже прокляли 10 разів і що б вона не зробила, ніхто б її тут не прийняв. Їй би ніхто не пробачив цих сім років, за які її звинувачують, особливо в такий складний час

– відверто поділився Олег Бондарчук своїм розумінням ситуації в інтерв’ю для Аліни Доротюк.

Більш того, аналізуючи більш ніж вісім років війни з росією, а також 7 місяців повномасштабного вторгнення, режисер Олег Бондарчук зробив висновок, що відтепер називати Ані Лорак українською співачкою аж ніяк не можна. За визнанням колишнього друга артистки, тепер вона – російська співачка українського походження.

Також Олег Бондарчук прокоментував останню заяву Ані Лорак стосовно її громадянської позиції. Режисер не зрозумів, навіщо вона опублікувала це повідомлення, адже з нього зовсім нічого не зрозуміло. Бондарчуку здалось, що цю нісенітницю писала п’яна людина.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.