Тоня Матвієнко розповіла про фінансові проблеми, через які виїхала за кордон: Мірзоян не потягне сім’ю

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, чому виїхала за кордон та як з цим пов'язане скрутне фінансове становище у їх зірковій родині.

Через повномасштабну війну в Україні Тоня Матвієнко разом з двома доньками покинула країну та спочатку перебувала у Португалії, але згодом знайшла прихисток у Великій Британії. Там її молодша спадкоємиця від шлюбу з Арсеном Мірзояном Ніна пішла до школи, вони отримують від держави фінансову допомогу і сьогодні це для них дуже важливо. Старша донька Антоніни Уляна кілька місяців перебувала у Німеччині, але повернулася до України і знайшла роботу, тому їхати за кордон не хоче і не збирається.

В інтерв’ю для 24 каналу співачка зізналася, що у них з Арсеном скрутне фінансове становище, заробітку немає, а в родині лише артисти:

Роботи немає, треба їсти, оплачувати комунальні послуги, просто виживати, тому я й поїхала у Британію, отримую тут допомогу, не знаю, як би ми ще виживали

, – розповіла Тоня.

Тоня Матвієнко розповіла про фінансові проблеми, через які виїхала за кордон
Тоня Матвієнко розповіла про фінансові проблеми, через які виїхала за кордон

Зірка каже, що все було б інакше, якби Арсен Мірзоян мав бізнес чи був якимось державним службовцем, але це не так, а всі свої заощадження вони вкладали у творчість. Коли почалося російське  вторгнення, співак зайнявся волонтерською діяльністю, яка звичайно що не приносить ніяких доходів.

Відсутність заробітку це головна причина, чому Матвієнко не може повернутися до України, оскільки чоловік її просить цього зараз не робити, бо не знає навіть чи буде можливість цієї зими опалювати їх великий будинок:

Чоловік переживає, що не знає, як буде потім. Я хочу повертатися, але Арсен каже не поспішати

, – зізналася Тоня.

Тоня Матвієнко з мамою та чоловіком
Тоня Матвієнко з мамою та чоловіком

Нагадаємо, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян живуть разом з матір’ю співачки Ніною Матвієнко. До повномасштабної війни пара придбала свою квартиру, яка потребувала ремонту, щоб туди можна було переїхати. Яка доля цієї квартири невідомо. Також в ЗМІ ширяться чутки про розлучення Матвієнко і Мірзояна, але вони їх спростовують.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.