Галкін про дітей від Пугачової: «Через нашу з Аллою різницю у віці на мені подвійна відповідальність за близнюків»

В одному з недавніх інтерв'ю прозвучало одкровення Галкіна про дітей від Пугачової. Ділимося подробицями в нашому матеріалі.

Максим Галкін досить рідко дає відверті інтерв’ю з незручними питаннями, в тому числі і про їх з Примадонною сімейне життя. Останнє особливо цікавить шанувальників пари, адже вона є однією з найбільш обговорюваних у всьому російському шоу-бізнесі. На цей раз гуморист вирішив все ж таки трохи підняти завісу.

Нещодавно герой статті став учасником YouTube-шоу «А поговорити?», яке веде Ірина Шихман. Журналістка спілкувалася з пародистом в їх з Аллою Борисівною замку в селищі Грязь. Крім того, в об’єктив камер також потрапили їхні діти — дочка Ліза і син Гаррі, дітлахам у вересні виповниться по 7 років.

Лиза и Гарри Галкины
Ліза і Гаррі Галкіни

В інтерв’ю прозвучали найактуальніші для аудиторії питання з приводу різниці у віці між подружжям і виховання близнюків після відходу їх мами з життя.

Виявилося, ця тема в сім’ї Галкіна і Пугачової обговорювалася заздалегідь, що не дивно — Максиму зараз 44, а Аллі 71.

Максим Галкин и Алла Пугачева
Максим Галкін і Алла Пугачова

Звичайно, ділитися всіма подробицями з широкою публікою артист не став, але запевнив, що всі деталі на випадок неминучого вже давно обговорені і продумані:

«Я відчуваю відповідальність за сім’ю та дітей. Навіть подвійну через нашу різницю у віці. Ми обговорюємо цей варіант розвитку подій», — сказав чоловік Примадонни.

Семья Аллы Пугачевой и Максима Галкина
Сім’я Алли Пугачової і Максима Галкіна

Також шоумен назвав свою дружину неймовірною і навіть найкращою матір’ю з усіх. За його словами, Алла часто повторює, що хоче встигнути чомусь навчити дітлахів.

До того ж Ліза і Гаррі ростуть без крику і лайки в атмосфері абсолютної любові і взаєморозуміння. Це справжній приклад для наслідування, який слід брати до уваги всім батькам.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.