Позитив і “вагітна ” Дорофєєва хочуть відродити “Время И Стекло”, Потап сумнівається, що у них вийде

Уже майже культовий в Україні, та й в інших країнах СНД дует "Время И Стекло" офіційно розпався менше року назад - його учасники вирішили будувати сольну кар'єру. І раптом зараз вони заговорили, що все треба відновити.

Як відомо, репер і продюсер Потап веде свою передачу на ютубі “Под Cast”. На цей раз його гостями стали Позитив і Надя Дорофєєва.

Їх популярність навіть після розпаду культової групи “Время И Стекло” не падає. Позитив розвиває свою групу “Мозги”, а Надя почала сольну кар’єру – її перша сольна пісня “Відпусти” очолила багато хіт-паради.

Позитив і Надя Дорофєєва
Позитив і Надя Дорофєєва

Але в основному розмова крутилася навколо розпаду “Время И Стекло” – Потап все намагався їх розкрутити. як це на піку слави, з найвищими серед зірок гонорарами в Україні вони пішли на такий крок. Але ті лише хитренько посміхалися і всяко ухилялися від відповіді.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

А потім зізналися, що дійсно буде дуже шкода втратити все, чого досяг цей дует і натякнули, що вони вирішили продовжити життя групі, але в іншому форматі. Потап дуже здивувався – як це?

І поки Позитив бігав кудись покурити (в руках було видно електронну сигарету), Надя зізналася, що є у них ідея знайти нових виконавців для “Время И Стекло-2” – влаштувати щось схоже на конкурс “Хочу в ВіаГру “. Ідея чудова, сподіваємося, що так і буде.

позитив
позитив

Ось відео всього інтерв’ю, там багато цікавого. Особливо вдалими були жарти навколо вагітності Наді – і від Дантеса, і від Позитиву і навіть від Потапа. Позитив сказав, що йому аж завидно, що він не вагітний від Дантеса або від Наді. Дивіться, не пошкодуєте.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.