Філіп Кіркоров розповів, чому забрав Аллу-Вікторію з фігурного катання: дівчинка захопилася дорослим одруженим чоловіком

Стало відомо, чому 8-річна Алла-Вікторія, донька знаменитого естрадного співака Філіпа Кіркорова, перестала займатися фігурним катанням.

Дівчинка ходила в академію, створену олімпійським чемпіоном Євгеном Плющенко. Там Алла-Вікторія дружила з семирічним сином Плющенко, Сашком. Батьки його ласкаво прозвали Гном Гномича.

Алла-Вікторія на тренуванні
Алла-Вікторія на тренуванні
Заняття по фмгурному катання
Заняття по фмгурному катання

Моя дочка полюбила цей вид спорту. А якщо бути точним, вона закохалася в принца. І це зовсім не Гном Гномича, як багато хто думав, а його тато – Євген Плющенко!

Це стало основною причиною того, що я забрав її з фігурного катання. Але як батько, я абсолютно впевнений, що це один з найбільш травмонебезпечних видів спорту. Я більше тяжію до земних пригод

– сказав Кіркоров в інтерв’ю відомому виданню.

Гном Гномича
Гном Гномича

Як стверджує король естради, захоплення його дочки фігурним катанням пройшло, як і захоплення самим Плющенко. На даний момент Алла-Вікторія вибирає між професією декоратора і художника.

академія Плющенко
академія Плющенко

«Ангели Плющенко», саме так називається академія знаменитого фігуриста, відзначилася найбільшою трансферної кампанією. Тренерський штаб школи поповнився чемпіоном Росії 2003 року – Олександром Абтом. На відеоролику, який з’явився в інстаграмі на сторінці академії видно, як Олександр Абт проводить тренування з семирічним Сашком Плющенко.

Олександр Абт і Саша Плющенко
Олександр Абт і Саша Плющенко

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.