Павлу Прилучному не сподобалося відпочивати з новою обраницею Мирославою Карпович: з Муценієце було краще

Відомому російському акторові Павлу Прилучному не сподобалося відпочивати з Мирославою Карпович. Саме до неї він пішов від своєї колишньої дружини Агати Муценієце.

Особисте життя зірки серіалу «Мажор» останнім часом знаходиться під особливо пильною увагою. Вся справа в його скандальному розлученні, яке, до речі, офіційно оформили в середині червня.

Варто сказати, що за домовленістю тепер уже колишнього подружжя їхні діти залишаться жити з Агатою, але Павло зможе часто їх відвідувати. Також Муценієце отримала квартиру в Москві, а Прилучний залишився в купленому ще у шлюбі заміському особняку. У ЗМІ пишуть, що його нова обраниця Мирослава Карпович встигла до нього переїхати.

Загородный особняк Прилучного
Заміський особняк Прилучного

Підтверджень цьому немає, проте в липні актор їздив з нею на відпочинок в Ялту. Причому з собою він узяв сина Тимофія і дочку Мію від екс-дружини, тому цілком ймовірно, що парочка вже живе разом.

В інтерв’ю PEOPLETALK Павло поділився про враження від відпустки в Криму. За його словами, він втомився від пильної уваги з боку публіки:

«У мене було повне відчуття, що я сиджу в туалеті, і, вибачте, грубо кажучи, какаю. А ось так от відчиняються двері і з’являється людина з телефоном», — поскаржився Прилучний.

Павел Прилучный на отдыхе со своими детьми и с Мирославой Карпович
Павло Прилучний на відпочинку зі своїми дітьми і з Мирославою Карпович

Втім, шанувальників можна зрозуміти. Як мінімум, вони бачать перед собою кумира, до того ж ще і з новою пасією після розлучення. Однак в якийсь момент у відповідь на таку безпардонність деяких людей артист і сам почав їх знімати, щоб вони зрозуміли, як це неприємно. Найчастіше такий прийом працює.

Павел Прилучный
Павел Прилучний

Також знаменитість є противником популярних соціальних мереж, хоча час від часу все ж ділиться там особистими фотографіями:

«Я іноді читаю коментарі, зриваюся, відповідаю щось. Потім розумію, що опускаюся сам. Люди, не знаючи мене, ситуації, пишуть якусь дурість», — зазначив Павло.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.