Наташа Корольова про невірність Тарзана: «Якщо чоловіка все влаштовує, то зрада можлива тільки на п’яну голову»

Думка відомої російської співачки Наташі Корольової про невірність Тарзана тільки підлила масла в вогонь. Зірка вважає, що якщо один з подружжя зраджує, значить другому потрібно «покопатися в собі».

Днями в сім’ї виконавиці розгорівся справжній багатосерійний скандал. Спочатку Корольова вирушила на відпочинок одна, а її чоловік у цей час вирішив скрасити самоту і запросив додому двох дівчат.

Потім, прокинувшись після бурхливої ночі, Сергій Глушко виявив пропажу коштовностей на 5 мільйонів рублів (майже 1,9 млн гривень). На додачу до цього зникли 3 тисячі євро готівкою. Далі в мережі було оприлюднене листування танцюриста з вагітною коханкою, яка, ймовірно, була однією з двох запрошених ним дам.

Сергей Глушко и его любовница Анастасия Шульженко
Сергій Глушко і його коханка Анастасія Шульженко

Якийсь час пара зберігала мовчання з приводу того, що відбувається, але першою днями висловилася Наташа. Вона сказала, що зараз вони з чоловіком відпочивають в Туреччині, крадіжкою займається поліція, а вся інформація, яка є в ЗМІ, не є дійсністю.

Наступним виговорився сам Тарзан — він не став нічого заперечувати і зізнався в зрадах дружині. Проте Сергій заявив, що ті самі гості накачали його речовинами, щоб привести в неадекватний стан і пограбувати їх дім.

Королева и Тарзан
Корольова і Тарзан

Все це Глушко записав на камеру і опублікував п’ятихвилинний ролик в Instagram, проте незабаром він видалив його, хоча на той час його вже встигли розповсюдити по мережі.

Тепер публіка обговорює думку співачки про зради в подружніх парах. За тиждень до того, як танцюрист публічно зізнався їй у невірності, на YouTube з’явилося інтерв’ю Корольової для Peopletalk TV.

Скриншот из интервью Наташи Королевой для Peopletalk TV
Скріншот з інтерв’ю Наташі Корольової для Peopletalk TV

Наташа впевнена, що в таких випадках винні обидва:

«Не буває так, щоб в одні ворота. Все одно відбувається якась ситуація. Якщо чоловіка або жінку все влаштовує, то зрада можлива тільки “на п’яну голову”, коли людина нічого не контролює. А коли дружини кажуть, що він негідник, мені зраджував, то треба все одно покопатися в собі».

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.