Тарзан не витримав, знову відкрито звернувся до шанувальників і різко відгукнувся про передачу з Шульженко

Сергій Глушко згадав статті Конституції РФ, які порушили журналісти Першого каналу, показавши плівки інтимного характеру і розкривши таємниці його особистого життя.

Чоловік до глибини душі обурений, що телевізійники дозволили собі без їх з Наташею Корольовою дозволу копатися в їх приватному житті. виносячи на загальний огляду інформацію, котра є конфіденційною.

Пара не збирається залишати це без реакції і звернулася із заявою в поліції про порушення ряду з конституційних прав і законів держави, які передбачають кримінальне покарання.

Сергій Глушко
Сергій Глушко

Глушко назвав цих дівчат шахрайками і злодійками і закликав правоохоронців серйозно зайнятися розслідуванням крадіжки, а не тільки піаритися на їх популярності.

Тарзан також сказав: у нього є відомості, що Перший канал уклав з Анастасією Шульженко і її подругою контракт на цілий цикл передач про їх зв’язок з ним. Він вважає це грубим втручанням в його особисте життя і звернувся в комісію з етики для розгляду цього кричущого порушення. Він вимагає відібрати ліцензію у Першого.

Повний звернення дивиться тут:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.