Пластичний хірург Едгар Камінський вперше відверто розповів, чому пішов від Слави з НеАнгелів

Пара разом прожила 6 років, народила двох дітей - дівчинку Лауру і хлопчика Леонардо, а потім несподівано розійшлася. Ніяких пояснень і вказівки причин не було.

Новина про розлучення в травні минулого року стала справжнім шоком для оточення співачки і її чоловіка – нічого не вказувало на проблеми і можливість розриву.

слава Камінська
Слава Камінська

Їх розвели дуже швидко – вже в червні, Едгар виїхав жити окремо. Але спілкування батьки не припинили – заради дітей. Обоє стійко зберігали мовчання про причини розлучення. Едгар швидко собі знайшов іншу жінку – Ольгу Багату, а слава якось в інтерв’ю проговорилася, що вона нової пасії свого колишнього співчуває.

Нова дівчина Едгара
Нова дівчина Едгара

А тепер сам Едгар вирішив перервати мовчання і в передачі “Без комплексів” відкрив причини, головна з яких – ревнощі.

Слава його сильно ревнувала до пацієнток і влаштовувала сцени. А він її – до концертів по закритих вечірках і лазнях, з яких вона приходила під вранці п’яна.

Едгар і Слава коли ще були разом
Едгар і Слава коли ще були разом

В результаті він вирішив перервати цей токсичний шлюб. Чоловік сказав, що йому в його професії потрібен спокій, а коли нерви напружені і руки тремтять після домашніх розборок, та ще на очах у дітей, працювати складно і небезпечно, адже мова йде про красу і здоров’я пацієнтів.

Зараз вони зустрічаються заради дітей, буквально недавно він свою колишню сім’ю повіз на відпочинок.

Колишнє подружжя з дітьми на відпочинку
Колишнє подружжя з дітьми на відпочинку

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.