Анна Седокова назвала справжню причину весілля з Янісом Тіммою: «Одружилися через документи»

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а тепер сольна співачка Анна Седокова назвала справжню причину весілля з баскетболістом Янісом Тіммою. Пишного торжества не було.

Відомо, що заради героїні статті латвійський спортсмен пішов від своєї першої дружини, залишивши її з маленьким сином Крістіаном на руках. Їх шлюб протримався 9 років, причому тепер уже колишня Яніса давно підозрювала про походи чоловіка «наліво».

Янис Тимма со своей бывшей супругой и сыном
Яніс Тімма зі своєю колишньою дружиною і сином

Цікаво, що раніше Седокова заявляла, що не буде крутити романи з одруженими чоловіками, проте з появою в її житті Тімми все змінилося. Влітку він зробив Анні пропозицію, на яку вона відповіла згодою, а менше тижня тому закохані офіційно узаконили стосунки.

На весіллі були присутні тільки старша дочка і син артистки, хоча в недалекому майбутньому молодята планують влаштувати пишний банкет в ресторані.

Свадьба Яниса и Анны
Весілля Яніса і Анни

Причиною такого швидкого одруження стали проблеми з документами. Про це співачка розповіла в інтерв’ю для телеканалу «МУЗ-ТВ»:

«Одружитися ми вирішили, якщо вже прям так чесно говорити, тому що втомилися від цих кордонів. Наприклад, я не можу, не будучи його дружиною, приїхати з ним зараз в Ригу. А тепер можу».

Крім того, судячи зі слів героїні статті, вона все-таки вирішила взяти прізвище чоловіка і незабаром буде не Седоковою, а Тіммою. Яніс помітив, що Анна Тімма — це типове латиське ім’я, так що відтепер знаменитість практично нічим не відрізняється від місцевих жителів Латвії.

Анна Седокова
Анна Седокова

Також варто відзначити, що у дітей виконавиці прекрасні відносини зі своїм новим вітчимом. За її словами, вони з самого початку стали рідними один одному, так що з цим ніяких проблем у пари немає.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.