Влад Яма відверто розповів про майбутню донечку: «Боюся, але все одно хочу»

Зірковий хореограф і суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма відверто розповів про майбутнє батьківство. Танцюрист зізнався, що вони з дружиною Ліліаною мріють про донечку.

Момент весілля герой статті відтягував цілих 8 років. За його словами, так склалося, тому що був бовдуром. В інтерв’ю для телешоу «Зірковий шлях» Яма розповів, що боявся перестати бути цікавим для жіночої аудиторії, адже до одруження він був найзавиднішим холостяком країни.

Нарешті коли він точно зрозумів, що Ліліана підходить йому як ніхто інший, зважився на пропозицію. Зробив він її в тихій домашній обстановці на Новий рік — став на коліно і промовив ті самі слова, поки кохана їла за столом ковбасу.

Влад Яма с женой Лилианой Кудлай
Влад Яма з дружиною Ліліаною Кудлай

Не можна не відзначити, що обраниця не відразу дала свою згоду — дві хвилини подумала і сказала заповітне «так».

Через рік після весілля у пари народився первісток Леон. Щасливі батьки не хочуть показувати обличчя хлопчика публіці, хоча останнім часом вони почали робити невеликі виключення.

Влад, Лилиана и Леон
Влад, Ліліана і Леон

Наприклад, на сімейних фото син часто з’являється в профіль, а на знімках з відпочинку на морі він і зовсім дивиться прямо в камеру, правда Влад надів йому Insta-маску у вигляді сонячних окулярів.

Вся семья Влада Ямы в сборе — сын, жена и родители
Вся сім’я Влада Ями в зборі — син, дружина і батьки

На питання про те, чи планує подружжя другу дитину, Яма чесно відповів, що хочуть з Ліліаною донечку:

«Буде як буде, але хочеться дівчинку, хоча треба ж буде наряди купувати. Я боюся дуже цього моменту, однак все одно хочу. Ліля, напевно, мріє більше за мене, щоб купити платтячка, якісь там сумочки, резиночки, косметику».

Влад и Лилиана ведут активный образ жизни
Влад і Ліліана ведуть актвний спосіб життя

Втім, це бажання буде цілком зрозуміло кожній мамі дочки, так що не виключено, що в недалекому майбутньому Влад обрадує шанувальників новиною про довгоочікуване поповнення в родині.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.